52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Jazz a Les Corts

CC Can Deu
25/03, 10 i 14/04/2021
  • Música

Torna la música en directe al CC Can Deu

El CC Can Deu està d'enhorabona! I és que es reprèn un dels cicles més emblemàtics de l'equipament de la plaça de la Concòrdia: el jazz en directe. Com cada primavera i fins a final de juny, les notes d'Orleans omplen l'antiga residència familiar de Les Corts. Com a novetat, els concerts es podran seguir en directe des de la sala d'actes del centre o bé còmodament en línia, des del sofà de casa.

La primera cita és a final de març, amb la Zazu (dijous, 25/03 – 19.00 h, també en línia). Cantant, pianista, compositora i arranjadora, la passió que sent pel jazz és tal que qualsevol tema pot adaptar-lo al swing de fa cent anys i que us recordarà Billy Holiday o Benny Goodman. Després de presentar el primer disc, S(W)inging Love, ara prepara el segon treball que avançarà en acústic.

Les actuacions d'abril comencen amb el Marc Ferrer Trio (dissabte, 10/04 – 19.00 h, també en línia) i el repertori enèrgic de jazz i blues compost pels tres membres de la formació, amb reminiscències del bo i millor de la tradició de piano trio. Referents com Oscar Peterson, Gene Harris o Count Basie il·luminen aquest viatge, passant per ciutats com Chicago, New Orleans o New York.

La tercera actuació del cicle, Bratia (dissabte, 17/04 – 17.30 h i 19.00 h, també en directe a les 17.30 h i a les 19.00 h), és una banda barcelonina iniciativa del contrabaixista serbi Ivan Kovačević. La mescla entre la música tradicional dels Balcans, Europa de l'est i el Pròxim Orient amb el llenguatge de les cançons pròpies del conjunt, fa d'aquest quintet una proposta única.

L'entrada per a cada concert val 8,00 € i si l'actuació la seguiu per Zoom des de casa, només 6,95 €.

Activitats relacionades