52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Jazz Tast al Carmel, música i tapes

CC El Carmel, CC Teixonera, CC Guinardó i altres equipament d'Horta-Guinardó
28, 29, 30/09, 01, 02 i 22/10/2022
  • Gastronomia
  • Música
  • Rutes i visites

Torna el format tradicional del festival

Si deixar enrere les vacances d’estiu i reprendre el curs té algun al·licient és, sense cap mena de dubte, el festival gastronòmic i jazzístic que se celebra cada any al Carmel.

A final de setembre, el CC El Carmel engega un nou Jazz Tast, l’acció comunitària que dinamitza el teixit comercial del barri amb una combinació d’actuacions musicals i de degustacions de tapes pels establiments col·laboradors. I alerta, que un concert, una tapa i una beguda surt per només 2,50 €!

L’estrena del Jazz Tast es fa a l’aclamat local Agreste, antiga Casa Fausto. Hi actuarà el Javi Alcalà Trio (28/09 – 19:00 h), en un ambient íntim i acollidor. L'endemà, es fa el recorregut musical cercatapes (29/09 – 19:00 h Ajornat per previsió de pluja) en el format prepandèmic. Guiats per en Fabio de Iure, en Yabloko Maloko i el duet imprevisible de la cia. Transtorners s’iniciarà el recorregut al bar Galeón, continuant al Cafè Carmel, passant pel El Reencuentro i acabant a la cafeteria Els colors de l’Eva, on hi haurà el quartet Rose Maudite, acompanyat pel bailaor Rodrigo Arenas.

El festival continua el primer cap de setmana d’octubre amb el concert de Fine Cinnamon (01/10 – 18:00 h) i el taller de charleston, organitzat pel Casal de Barri la Barraca del Carmel i l’Espai Jove Boca Nord.

L’endemà, el cicle continua amb el Jazz Tast Kids a la plaça Salvador Allende amb l’orquestra Sifasol (02/10 – 11:00 h), un seguit d’activitats musicals de conte. A continuació, el vermut del diumenge donarà per tancat el Jazz Tast 2022. Hi actuarà la Big Band Jam Session (02/10 – 12:00 h) i les tapes les posa Els colors de l’Eva.

Tot això no seria res sense les propostes de Jazz Tast & Friends que porten la música per tot el Districte d’Horta – Guinardó. Així doncs, podreu assistir al concert d’Elia Lucas Quartet (28/09 – 19:00 h) a la Sala Polivalent de Montbau), mitja hora més tard al CC Teixonera amb els Tonoficats (28/09 – 19:30 h), els Lle Me Me Trio (30/09 – 19:30 h) al CC Guinardó i finalment, els Agatha Krispies (22/10 – 12:30 h) al Casal de barri Can Travi. Per aquestes quatre actuacions cal reservar entrada.

I això no és tot! Si recolliu el passaport Jazz Tast i aconseguiu 5 segells als bars participants, podeu guanyar un vermut i un concert per a dues persones. Que comenci la festa!

La il·lustració és d'en Miquel Albiac Canet.

Activitats relacionades