52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Juliol a la plaça de Ferran Reyes!

CC Navas
04, 11, 18 i 25/07/2024
  • Música

El CC Navas proposa un viatge musical a Jamaica

Fa més d’una dècada que, quan arriba l’estiu, el CC Navas converteix la veïna plaça de Ferran Reyes en l'epicentre musical del barri. Enguany, els concerts de juliol fan viatjar el públic fins a Jamaica per viure quatre tardes de ritmes pausats i dolços.

 
Bibandinou
Jazz Big Band
04/07 - 19.00 h
El cicle comença amb una formació d’amics entusiastes que comparteixen la passió per la música i explorar l’energia vibrant del jazz. Des dels clàssics atemporals fins a arranjaments moderns, la banda ofereix un repertori que inclou clàssics del jazz, temes moderns i arranjaments frescos que faran impossible quedar-se sense moure un múscul! Bibandinou són Josep Betoret González, Agustín Gálvez, Antonio Marco, Cati Melo, Kiko Muñoz (saxos), Neus Herranz (flauta), Òscar Farràs Cubells (trombó), Federico Todeschini i Àngela Romero (trompeta), Daniel López (guitarra), Francesc Bosch (baix), Marina Ventura (piano), Marianela Sagristani (bateria). Marcel Vallès (direcció) i Remi Meurice (arranjaments).

 
Corcs Drum & Organ
Soul, Funk, Reggae & Rocksteady
11/07 – 19.00 h
Oriol Casas i Joan Sobrevals ofereixen música fresca i ballable amb una bateria i un orgue dels anys 1970, superant-ne les limitacions per crear cançons actuals. El seu disc Una altra excepció ha estat elogiat per la crítica i ha sonat a diverses ràdios. Actualment, estan enregistrant el seu segon disc d'estudi mentre continuen amb els concerts.

 
Ras Maxx David
Reggae
18/07 – 19.00 h
Ras Maxx David, cantant i promotor musical camerunès d'origen francès resident a Barcelona, compon i escriu en anglès, francès, castellà, català i crioll jamaicà. Difon el missatge rastafari d'amor, unitat i consciència combinant la seva connexió mística amb Jah amb una veu vibrant de lleó. Els directes de Maxx ofereixen moments càlids i ballables, plens de positivitat i vibracions positives. Més amor!

 
Sound system pel poble, Navas!
Reggae, Rocksteady, Dub i molt més
25/07 – 18.00 h
Rebelmadiaq ofereix una experiència única: un sound system artesanal que recupera l’esperit comunitari de la música d’arrel i caribenya. Aprofundeix en la música jamaicana i altres ritmes afros, tot compartint freqüències des dels seus altaveus de fusta autoconstruïts. Amb l’últim concert del cicle, la frontera entre escenari i públic es difumina, repartint bones energies per tot l’estiu!

Activitats relacionades