52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La 14a edició del circuit Barcelona Districte Cultural, en marxa!

Diversos centres civics
Del 06/10 al 28/12/2023
  • Cinema
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

L’edició de tardor suma dos espais més, arribant als trenta-sis

A l’octubre es dóna el tret de sortida a una nova edició del cicle Barcelona Districte Cultural (BDC) que, fins a final d’any, farà girar trenta-set propostes per trenta-sis escenaris repartits per tot Barcelona.


Consulteu totes les propostes en aquest enllaç, descarregueu el programa en PDF, la graella en PDF amb tota la programació o obriu el web del BDC.

El programa de la catorzena edició del circuit cultural, extens i plural, inclou tretze obres teatrals, set formacions musicals, vuit peces de dansa, sis espectacles de circ i tres pel·lícules del Petit Cineclub.

Les dues-centes vint-i-vuit propostes, incloses funcions escolars, passaran per trenta-sis escenaris entre el sis d’octubre i el vint-i-vuit de desembre. Com a novetat, cal destacar la incorporació del CC Bon Pastor, al Districte de Sant Andreu, i la Sala Milàway de l’Institut Milà i Fontanals, situat al Districte de Ciutat Vella.

 
TEATRE

La cartellera teatral es nodreix amb les obres Batec (una trilogia) d’Aflel Teatre, Boja de Mariona Esplugues, Cadires de Teorema Teatre i Centaure Produccions, Degenérate mucho de Las XL, El bon policia de Ricard Farré i Aranu Puig produïda per El Maldà, Faking audition del Col·lectiu #H2O, Personas escandalosas que no caben en el mundo d’Orientación Colectiva Loli, Pruna del Col·lectiu NINS i Salve Regina de Los espejos son para mirarse.

 
MÚSICA

Pel que fa a les propostes musicals, hi ha els Delickites, La balsa de la medusa de Los Aurora, Nekro i flors d’Ölivia Musyk, Plot twist de Suzanna, Scannagghia de Mastika, Territori delirio d’Emilia y Pablo i Un aplauso para mí de Bravo.

 
DANSA

La dansa està representada per A skin poem for a cosy house de Los escultores del aire, El rumbòdrum de la cia. Jose Manuel Álvarez, (ÍOR) + CONTINUUM de Marc Fernández & Julio León, Silver ballad de la cia La Súbita, Sosiego de la cia. Aina Lanas & Raquel Lúa i The beauty of it d’Àngel Duran Performing Arts.

 
CIRC

Com sempre, els espectacles de circ i arts de carrer no decebran pas. El programa del 14è BDC es complementa amb Circografía de una travesti de la cia Victoria Sickness, Espera de la Companyia de Circ “eia“, Solo d’en Roi Borrallas i recuperem, de la primavera, unes funcions de Potser no hi ha final del Circ Pistolet.

 
PÚBLIC FAMILIAR

La mainada també xalarà de valent tant pel que fa als espectacles en directe com per les projeccions del Petit Cineclub. Oink Oink, la història irresistible i divertida d’un porquet criat com un gos, es podrà veure al mes d’octubre. El mes següent és el torn de Vainilla, un film d’animació en 2D i imatges reals, que narra les aventures d’una nena parisenca al Carib. L’Operació Pare Noel tancarà la cartellera familiar, en un programa nadalenc ple d’aventures, emocions i molta neu!

Les propostes en viu dedicades a les criatures són quatre de teatrals: Bunji, la petita coala de la Festuc Teatre, la reflexió sobre la convivència de la Gnoma Gwendolyn i l’ocell Matilda que planteja Pea Green Boat, l’espectacle màgic i poètic Sense lluna de Samfaina de Colors, la vida de la funàmbula del segle XIX La reina del Arga que presenta la cia. Estefania de Paz Asín; dues de dansa: Bichos do Brasil i Blink màgic de les companyies Pia Fraus Europa i Blink Flash, respectivament; i el parell de propostes d’arts de carrer: l’espectacle Insomni del fabulós Dudu Arnalot i La crisi de la imaginació que presenta la Rauxa cia.

 
ENTRADES

Com en les anteriors edicions, totes les propostes són gratuïtes. Només cal reservar entrades des del web del centre cívic corresponent. Si teniu una entrada i finalment no hi podreu assistir, retorneu-la per tal que altres persones puguin accedir a la sessió. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Traieu les agendes, que la funció està a punt de començar!

Activitats relacionades