52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La Carbonera sona al Poble-sec

CC Albareda
31/01, 14 i 21/02/2020
 • Música

Aquests grups assagen cada setmana al CC Albareda

Coneixeu els bucs d’assaig del CC Albareda i les diverses convocatòries per a formacions musicals que obren al llarg de l’any? Quan aquests grups estan a punt de solfa, presenten les seves composicions a la sala de l’equipament del Poble-sec al cicle que es coneix com La Carbonera. En aquesta sèrie de concerts podreu sentir què sona, setmana rere setmana, al centre. No cal pagar entrada, però sí que anirà bé que reserveu entrada quinze dies abans de cada actuació, en línia, telefonant al 934 433 719 o passant pel taulell d’informació del centre.
 
 
Iglú
31/01 – 20.00 h
Aquests quatre joves de Barcelona van ser finalistes al concurs musical de Badalona i del Festival Brot. Aquests bons resultats els va animar a seguir treballant i a continuar una recerca musical que ha culminat amb la gravació del seu primer EP Per sobre els núvols, fet a base d’històries quotidianes del seu univers personal i eclèctic. Són en Marc Gelabert (veu i guitarra acústica), en Marc Hampshire (guitarra elèctrica), en Bep Montull (baix) i en Marc de Pedro (bateria).
 
 
Plastilina + Phyramus
14/02 – 20.00 h
En aquesta ocasió, el concert inclou l’actuació de dos grups de formació recent. El primer, Plastilina, és una barreja de pop-punk i post-punk especialistes en pícnic format per la Pierina Guitiérrez tocant la bateria i cantant i la Carme Alcové a la guitarra i a les veus. A la segona part podreu conèixer el projecte dels cinc joves que formen Phyramus, carregat de referències de pop, rock i folk.
 
 
Dani Molina Project
21/02 – 20.00 h
El quartet electrònic d’improvisació lliure que lidera en Dani Molina (saxo) i es completa amb en Fabio Cerina (guitarra), en Jon Cottle (violoncel) i en Marco Boi (baix), explora al màxim el timbre dels instruments. Cada actuació és una nova oportunitat per fer un viatge cap a l’espontaneïtat sonora amb destí als ambients fugaços i efímers que són capaços de crear.
 
 
Un dels equipaments més musicals de tota la xarxa de Centres Cívics de Barcelona, aquest hivern també programa altres actuacions com les de l’Amazones, el cicle vinculat al 8 de març que mostra projectes protagonitzats i liderats per dones, així com una bona col·lecció de concerts en col·laboració amb festivals de la ciutat, conferències, documentals, exposicions i tallers per viure la música des de tots els punts de vista possible. Consulteu-ne el programa sencer (PDF) per a més informació.

Fotografia: Irene Armangué.

Activitats relacionades

 • La presència jueva al Poble-sec

  On:
  CC El Sortidor
  Quan:
  18, 19, 24, 26/02, 05, 14 i 16/03/2020
 • Disbauxa i xerinola amb la reina Belluga i el rei Tòtil Tocatdelala

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 20 al 26/02/2020
 • La presència jueva al Poble-sec

  On:
  CC El Sortidor
  Quan:
  18, 19, 24, 26/02, 05, 14 i 16/03/2020