52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La música d'ara mateix a la Casa Elizalde

Centre Cultural La Casa Elizalde
Maig i juny 2022
  • Música

El cicle Coincidents ens presenta 4 concerts durant la primavera

El cicle de concerts Coincidents del Centre Cultural La Casa Elizalde sempre ens porta música de creació d'ara mateix, amplificada, d'estils diversos, principalment emergent i femenina. I aquesta primavera ho ha tornat a fer.

Durant els mesos de maig i juny, la Casa Elizalde ens presenta quatre nous concerts per descobrir i gaudir de la música més propera a nosaltres. Vols conèixer les noves propostes?

Jorge da Rocha
20/05/2022 a les 20 h
Jorge da Rocha és un músic portuguès establert a Catalunya que ens convida a participar en un viatge de reflexió sobre el món actual, de recerca personal i artística. En viu, ofereix un espectacle singular i seductor, protagonitzat per l’apassionant expressivitat de la seva veu i el contrabaix, per l’elegància de la seva posada en escena i per l’encant de les seves cançons. Presentarà el seu nou àlbum: BLAU (Being Lost As Usual).

Moon Vision
3/06/2022 a les 20 h
Hi ha quelcom eteri en la música de Moon Vision, un pla irreal i abstracte, un llenguatge propi i una manera d’expressar-se, que els fa especials. Presentaran Instinct, el seu segon treball. Cançons que aconsegueixen mantenir el segell electrònic tan característic de la banda, però que han viatjat cap a horitzons més humans. Temes que parlen d’un estiu a Londres, del buit, de superar una malaltia i de rebel·lia. Un quadre impressionista, en el qual tot no es veu però cobra sentit.

CARLA
10/06/2022 a les 20 h
CARLA és l’alter ego musical de Carla Serrat. Des del seu debut discogràfic el 2015, Serrat dona ritme als batecs d’aquest projecte personal escrit amb majúscules, que es mou entre els més moderns estils del pop i l’electrònica més suggerent. En aquest concert presentarà els temes del seu nou treball Reflection, un recull de cançons que parlen de la necessitat d’introspecció, de connectar amb un mateix, de la solitud com a espai per a la reflexió.

Germà Aire
17/06/2022 a les 20 h
Una de les bandes amb més projecció del panorama pop català. El seu segon treball, Sempre, va ser produït per Joan Pons (Petit de Cal Eril). Amb aquestes credencials i amb molts concerts a l'esquena a festivals com el Primavera Sound o el Vida, presentaran la seva música en el que serà el concert de cloenda de la temporada de Coincidents.

Activitats relacionades