52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La Nit de crims se'n va de creuer pel Carib

CC El Carmel
06 i 07/03/2020
 • Familiar
 • Gastronomia
 • Música
 • Teatre

Ajuda a resoldre el misteri

Som a final dels anys 70, navegant tranquil·lament entre aigües cristal·lines del Carib, potser a coberta xuclant un còctel a base de pinya, coco i rom, potser prenent el sol a la piscina del transatlàntic... Fins que es trenca la quietud d'alta mar per un crim esgarrifós. Com ha passat? Per quin motiu ha mort la víctima? I el més important... qui ha comès l'homicidi? Ajudeu a descobrir-ho seguint les pistes que trobareu per tot el vaixell.

El CC El Carmel organitza la 5a Nit de crims. Si bé el primer cas va passar a l'Hotel Karmel de Casablanca, el segon assassinat va tenir lloc a una casa encantada, el tercer mort es va trobar en un casino clandestí i l'any passat es va investigar qui havia matat la víctima d'un poble del far west, aquest cas tota l'empresa de detectius es desplaçaran al Carib per trobar l'homicida del creuer.

Música, microteatre, animació, gastronomia, tensió i moltes rialles formen part de la nit més misteriosa de tot l'any. L'equipament de dalt de la muntanya del Carmel es transforma de dalt a baix per acollir una activitat a mig camí entre una obra de teatre i una scape room que us recordarà poderosament el mític joc El cluedo i que, any rere any, augmenta l'èxit entre el públic assistent. La darrera edició va arribar a aplegar vora 140 persones!

Per segon any consecutiu, la Nit de crims es farà dos dies seguits. Divendres 6 i dissabte 7 de març, a les 22.00 h, les vuitanta persones inscrites a cada sessió es trobaran immersos en la investigació d'un assassinat en un creuer pel Carib.

Veïns i veïnes del barri, amants del teatre i no professionals s'han apuntat, sense dubtar-ho ni un moment, a donar forma a la nova edició de la Nit de crims. Dirigits per la Gemma Deusedas, actuen desinteressadament en petites escenes d'uns tres minuts per anar desgranant les pistes de l'assassinat. Cal destacar la implicació de la Fundació Tres Turons – Teatre de Pacotilla. El públic, detectiu per una nit, haurà de passar per diversos espais del vaixell com són la coberta, el bar – restaurant en plena festa disco de benvinguda, el cinema, el gimnàs, la piscina, una cabina o fins i tot la sala de màquines i anar apuntant les pistes que els donaran la tripulació de Carmel Tours.

Les inscripcions per pujar al creuer i formar part de l'equip de detectius s'obren dilluns 24 de febrer a partir de les 09.00 h. Apunteu-vos-hi per correu electrònic, telefonant al 932 563 333 o bé passant pel taulell del centre, amb un màxim de tres places per persona. Des de Carmel Tours demanen que la colla de creueristes vingui vestida per una travessia caribenya. Esmoleu bé l'enginy i sobretot, passeu-ho molt bé!

Activitats relacionades

 • Propostes per continuar actius des de casa

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Durant el confinament sanitari
 • Mesura efectiva a partir de divendres 13 de març de 2020

  On:
  Tots els Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Des del 13/03/2020
 • Mesura efectiva a partir de divendres 13 de març de 2020

  On:
  Tots els Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Des del 13/03/2020