52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La Nit de crims se'n va de safari

CC El Carmel
18 i 19/06/2021
  • Familiar
  • Gastronomia
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Qui ha comès l'assassinat?

Esteu fent una expedició per la reserva africana de la Muntanya Pelada, buscant elefants, girafes i lleons. La xafogor és considerable, fa dies que no veieu ni un animal i els ànims comencen a decaure. La tensió és palpable a l'ambient i un matí, descobriu que s'ha comès un assassinat salvatge. Què ha passat? Per quin motiu ha mort la víctima? I el més important, qui ha estat? Descobriu la resposta a les tres preguntes seguint les pistes que trobareu per tota la sabana!

El CC El Carmel organitza, el 18 i 19 de juny, la sisena Nit de crims. L'Hotel Karmel de Casablanca, una casa encantada, un casino clandestí, la vila de Hackberry a Arizona i un creuer pel Carib han estat els indrets on s'han comès, investigat i resolt els homicidis anteriors. Enguany, l'Àfrica del Carmel pren el relleu.

Per primer cop, la Nit de crims s'allunya del carrer del Santuari i la passa a la intempèrie. Les quatre escenes exteriors estan ben marcades per la Muntanya Pelada, convertint-se en l'escenari d'una nova nit de misteri. Cada espai, ben decorat i ambientat, representa una escena que us permetrà anar encaixant les peces de l'enigma. Veïns i veïnes del barri, amants del teatre i no professionals s'han apuntat, un any més, a donar forma a la nit més misteriosa de tot l'any.

La investigació tindrà lloc divendres 18 i dissabte 19 de juny, a les 19.00 h, amb un màxim de tres reserves per persona. Les inscripcions per a participar-hi s'obren dilluns 7 de juny a les 10.00 h. Podeu fer-ho des del web, per correu electrònic cccarmel@qsl.cat, telefonant al 932 563 333 o bé des del taulell d'informació del centre. Si teniu la reserva feta i finalment no vindreu, cancel·leu la inscripció per tal que altres persones puguin accedir a la sisena Nit de crims. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

El Carmel Tours demana que tothom que vulgui participar en el safari, hi vagi vestit per a l'ocasió. Obriu bé els ulls per a trobar totes les pistes i bona sort!

Activitats relacionades