52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La nit més llarga

CC Parc Sandaru
28 i 29/06/2019
 • Teatre

És la nit de creació teatral jove i contemporània del CC Parc Sandaru

Tens entre 16 i 25 anys i t’interessa el món del teatre? El CC Parc Sandaru et dóna l’oportunitat de fer-hi una immersió total i provar diversos aspectes dramatúrgics de bracet de grans professionals. Serà tota una nit dedicada a aprendre a treballar en espais no convencionals i a coordinar-se per a crear peces de teatre entre directors, dramaturgs i actors!

Si en anteriors ocasions La nit més llarga ha estat conduïda per grans professionals com Martí Torras Mayneris, Sonia Espinosa, Davo Marín, Iván Morales, Aleix Fauró, Eva Marichalar, Jordi Prat i Coll, Xavi Álvarez, Marc Rosich, Lali Álvarez, Xavi Domènech i Carla Torres, aquesta 5a edició del workshop teatral nocturn comptarà amb la presència de l’Adeline Flaun, en Jorge Yamam-Serrano i la Míriam Escurriola.

El taller començarà divendres 28 de juny a les 23.59 h i s’estendrà fins l’endemà al matí. Durant aquestes hores, es podrà viure tot el procés teatral concentrat en una sola nit: des de la interpretació a la dramatúrgia, passant per la direcció.

En un obrir i tancar els ulls ja serà l'endemà matí i arribarà l'hora de presentar tota la feinada realitzada durant la nit. A les 20.00 h del dissabte 29 de juny s’obriran les portes del CC Parc Sandaru i el públic assistent podrà veure el resultat del procés creatiu. Tot un repte per a ànimes nocturnes, creatives i intrèpides!

Si voleu participar en una experiència teatral única, us podeu inscriure a La nit més llarga fins al 22 de juny. El taller, subvencionat pel Districte de Sant Martí, té un preu de 10 €.

Activitats relacionades

 • Quarta edició del cicle d’humor del Districte de Gràcia

  On:
  CC La Sedeta, CC El Coll - La Bruguera i altres equipaments de Gràcia
  Quan:
  Del 16 al 30/10/2019
 • Per què ja no ens podem permetre viure a les nostres ciutats?

  On:
  Auditori Sant Martí, CC Casa Elizalde i CC Ateneu Fort Pienc
  Quan:
  10, 15 i 31/10/2019
 • Espectacles per a la canalla fins a acabar el mes d'octubre

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/10/2019