52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La secció femenina al barri: la residència Gaudí

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
CC Sant Martí
19/03/2020 - 19.00 h
  • Divulgació

Aquestes propostes ja han passat

Presentació de Dona i franquisme, un projecte de recuperació de la memòria en què participen diverses entitats del barri i que té com a punt de partida el passat de l'edifici del CC Sant Martí.

Amb les entitats participants del projecte Dona i franquisme.

El CC Sant Martí, la Biblioteca Sant Martí de Provençals i el Casal de Gent Gran Sant Martí es complauen en convidar-vos a la taula rodona  La Secció femenina al barri: la Residència Gaudí que tindrà lloc el dijous 19 de març a les 19 h a la sala d’actes del CC Sant Martí dins del Cicle temàtic “Desmuntant el franquisme” organitzat per Biblioteques de Barcelona i l'Institut de Cultura de Barcelona.

L'acte comptarà amb la participació de la sra. Paola Lo Cascio (historiadora i politòloga), membres del Grup de Dones Les Vernedes, de l’Escola d’Adults de Sant Martí, de l’IES Infanta Isabel i de la SELAV (Societat d’Estudis de La Verneda de Sant Martí).

L’aforament és limitat, per la qual cosa preguem confirmació de la vostra assistència. Si necessiteu servei d’interpretació a la llengua de signes, el podeu sol·licitar amb antelació a biblios@bcn.cat.

Activitats relacionades