52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

L'altaveu de propostes musicals emergents del CC Urgell

Centre Cívic Urgell
4, 18 de febrer i 4 de març
  • Música

Torna el cicle Interferències amb 3 propostes acabades de sortir del forn

El cicle Interferències torna a l’auditori del Centre Cívic Urgell durant el mes de febrer i març amb tres propostes acabades de sortir del forn.

El nou trimestre d’Interferències començarà el 4 de febrer a les 20 h amb el concert de Germà Aire presentant el seu últim disc Gornal (Hidden Track Records, 2021). El títol, que fa referència a la masia que va servir de local d’assaig de la banda durant més de deu anys, homenatja allò que ja no hi és, però que perdura per sempre més. Les nou cançons de Gornal fan un recorregut pel temps, la llum, la percepció humana i l’espai deixant en evidència que som éssers insignificants d’una gran immensitat que no entenem res del que succeeix al nostre voltant.

El 18 de febrer a les 20 h serà el torn de Pale Moon, banda amb seu a Barcelona formada per l’islandès Árni Guðjónsson i la russa, nascuda a Sibèria, Natalia Sushchenko. Després d’haver publicat diferents singles i haver actuat a diferents festivals, com el Mercat de Música Viva de Vic o formar part del cartell del prestigiós festival Eurosonic, publicaran, a l’hivern 2022, el seu àlbum debut Lemon Street (Au!Records, 2022) del que ja es pot escoltar Clown el seu single avançament. La presentació oficial del disc la faran dins el nostre cicle Interferències.

Per tancar el trimestre, el 4 de març a les 20 h, Joana Dark presentarà La Lireta (Au!Records, 2022), el primer EP de la banda centrat, principalment, en una de les obres més importants de Joan Amades: ‘Folklore de Catalunya’ (1950-1969). Joana Dark és un projecte musical que neix amb la intenció de transportar al moment actual aquelles cançons que varen deixar constància del costumisme i les tradicions del segle passat. Mitjançant la recuperació de textos antics busquen la reflexió sobre els orígens més rurals dels costums actuals, així com l’anàlisi del punt al qual hem arribat, sempre des de la visió de la dona. L’EP ha estat produït per Arnau Vallvé (integrant del grup Manel) i compta amb diferents col·laboracions d’artistes actuals com Lauren Nine.

Les entrades als concerts són gratuïtes amb reserva prèvia a la web del Centre Cívic Urgell a partir del dilluns a les 10 h de la setmana del concert.

Activitats relacionades