52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Les musaranyes

CC Sant Martí
23/03, 18/05, 11/07, 26/10 i 21/12/2019
 • Familiar
 • Tallers
 • Teatre

Tardes espectaculars per a petits i grans

El CC Sant Martí estrena un nou cicle d'arts escèniques amb propostes familiars de petit format que destaquen per la proximitat amb el públic.

Els espectacles es mouen al voltant de gèneres com el teatre de titelles o d'objectes i el teatre d'ombres. L'objectiu és d'aproximar propostes d'esperit innovador, que facin conviure diferents llenguatges escènics, que experimentin, que s'inspirin en els darrers fenòmens de canvi social i d'avenç tecnològic, d'evolució cultural... Una altra característica són les activitats complementàries a les actuacions, per conèixer de més a prop el que es cou entre bambolines i com es desenvolupen els processos creatius de les companyies.
 
 
Vegeu aquí la programació del cicle al llarg de l'any:
 
Swingabadi cinetunes
Dissabte 23/03 – 18.00 h
Sala d'actes del centre

Ukelele, xilòfon, guitarra, veus i els sons del públic crearan la banda sonora de les projeccions d'en Jim Rek. Una proposta participativa amb l'humor dels dibuixos animats clàssics. Indicat per a infants a partir de 5 anys, però que en gaudirà tota la família.
 
 
Una poma, un pomer
Dissabte 18/05 – 18.00 h
Sala d'actes del centre

Una escenografia i uns personatges construïts completament amb paper, cartó, llibretes o dibuixos acostem el cicle de la vida als petits espectadors a través de cançons populars i una història d'una llavor que acaba convertida en una pomera carregada de fruita. Després de l'espectacle podreu construir un titella-llibreta i gravar una cançó amb la cia. De_paper!
 
 
Boris, el lleó robot
Dijous 11/07 – 18.00 h
c/ Selva de Mar, 215

La cia. Circatronic presenta una parella de robots formada per en Boris i en Leo que han vingut del futur per curar-se d'un virus. Creuen que la cura rau en els sentiments humans i per aconseguir-ne es fan passar per artistes de circ. Acabada la funció, podreu parlar amb el director de l'espectacle sobre la relació entre humans i la tecnologia.
 
 
El cruce
Dissabte 26/10 – 18.00 h
Sala d'actes del centre

Un espectacle de teatre gestual i d'objectes, paisatges emotius, irreverents i insòlits de la cia. A2manos sobre el coratge, les esperances, les pors, les il·lusions i la valentia. Posteriorment, podreu explorar el tangram en el procés creatiu de la narració i experimentar creant personatges i històries improvisades.
 
 
Dos contes càlids per l'hivern
Dissabte 21/12 – 18.00 h
Sala d'actes del centre

L'Inma González, l'autora del darrer espectacle, es dedica a construir titelles artesanals. Amb aquests personatges sorgits del seu taller explica les històries de l'eruga golafre o la Saltironets. Coincidint amb la proximitat del període nadalenc es realitzarà un taller de targetes desplegables per desitjar bones festes a familiars i amics.
 
 
Tots els espectacles són d'entrada gratuïta, amb aforament limitat. Cal reservar plaça de manera anticipada. En aquest PDF podeu completar la informació del cicle.

Activitats relacionades

 • Viuen al carrer perquè volen?

  On:
  CC El Coll - La Bruguera
  Quan:
  10, 14, 15/12/2019 i fins al 06/01/2020
 • Un cicle en col·laboració entre les Biblioteques i els Centres Cívics de Barcelona

  On:
  Biblioteques i Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Del 20/11/19 al 09/05/2020
 • Cursos que tenen especial cura de les dones

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/12/2019