Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

L'Òpera entre bambolines a Casa Orlandai

Centre Cívic Casa Orlandai
Hivern 2022
  • Música

Xerrades al voltant d'òperes que són a la cartellera d'El Gran Teatre del Liceu

Durant l'hivern de 2022, el tenor sarrianenc Marc Sala torna al Centre Cívic Casa Orlandai per presentar una nova temporada de xerrades al voltant d'òperes que són a la cartellera d'El Gran Teatre del Liceu.

Els dilluns 17 de gener, 14 de febrer i 14 de març a les 19 h podràs gaudir de L'Òpera entre Bambolines i descobrir molts dels secrets dels grans espectacles i de l'òpera en si al centre.

17/01/22
Pikovaya Dama, de P. I. Txaikovski
L'amor, la fortuna i l'atzar es combinen en aquesta òpera en un joc de tres cartes, on la reina de piques n'és la clau. Aquesta obra torna al Liceu amb l'exuberant producció de Gilbert Deflo. El tenor Marc Sala hi participa i ens ho podrà explicar en primera persona.

14/02/22
Don Pasquale, de G. Donizetti
La Fundació Òpera a Catalunya recupera aquesta òpera bufa on la comicitat i el romanticisme conviuen en harmonia. Narra les intrigues de Norina, Ernesto i Malatesta per fer veure al vell i classista Don Pasquale que no és bona idea voler casar-se amb jovenetes que no l'estimen. Donizetti en estat de gràcia, mai millor dit.

14/03/22
Classificació de les veus líriques femenines
Per què la Renata Tebaldi no cantava les mateixes òperes que la Natalie Dessay, si ambdues són sopranos? Escoltarem exemples de diverses òperes per entendre les diferències entre els diferents tipus de sopranos, de mezzosopranos i de contralts.

Activitats relacionades