52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

L’opinió dels altres era molt més important

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Diversos centres cívics
Del 08/04 al 29/04, del 07 al 29/07, del 16/09 al 30/10 i del 04/11 al 02/12/21
  • Art i exposicions

Clara Nubiola, artista plàstica

L’exposició L’opinió dels altres era molt més important proposa construir una exposició amb les respostes que veïns i transeünts donen a preguntes com ara Què és el que més t’agrada del teu barri? Què canviaries si poguessis triar? Quin és el millor banc per seure? Per quin carrer evites passar?

L’artista és qui recol·lecta les respostes i després les transcriu amb tinta i pinzell en unes parets en blanc construint així, una exposició de frases i paraules alienes… feta de l’opinió dels altres.

Cada exposició recol·lectarà les frases de la gent del seu barri. D’aquesta manera les exposicions tindran un mateix format expositiu, però el contingut i les respostes seran sempre diferents.

Al mig de les sales es proposa col·locar-hi dos suports per a postals amb rodes on veïns i veïnes que participin en l’activitat complementària podràn deixar el resultat del taller per tal de compartir-ho amb qui visiti l’exposició.

La Clara Nubiola (Barcelona, 1976) centra el seu interès en el territori. Des de la pràctica artística desenvolupa projectes des dels quals pot abordar l’entorn que habitem amb una mirada crítica i subjectiva. La ciutat, el rural, el limítrof, les perifèries, l’urbanisme... En els seus projectes reivindica la pràctica de la senzillesa i d’allò que és proper amb instal·lacions i propostes realitzades específicament per al marc geogràfic en què treballa i amb eines austeres com ara caminar, la tinta i el paper.  Fuig de les veritats absolutes o les teoritzacions infinites i prefereix acostar-se al paisatge des de la interpel·lació directa, des del dubte obert.


CC Cotxeres de Sants
Del 08/04 al 29/04/21

CC Sant Andreu
Del 07 al 29/07/21

CC Can Basté
Del 16/09 al 30/10

CC Guinardó
Del 04/11 al 02/12

Activitats relacionades