52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

L'Orgullosa recorre la ciutat

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Juny 2022
  • Art i exposicions
  • Cinema
  • Divulgació
  • Rutes i visites
  • Tallers
  • Teatre

Durant el mes de juny els centres cívics s'omplen d'activitats per reivindicar els drets LGTBIQ+

Durant el mes de juny, l'Orgullosa fa que Barcelona es vesteixi de festa i reivindicació per mostrar-se al món com la referent que és en la defensa de drets i llibertats dels col·lectius LGTBI, la lluita contra la LGTBI-fòbia i en la promoció de la diversitat sexual i de gènere. Una celebració on tota la ciutadania s'hi senti representada, amb una programació plena de motius per estar orgulloses.

I és per això que l'Orgullosa es proposa recórrer la ciutat amb una programació descentralitzada que acosta la commemoració als barris per fer gaudir de la festa a tota la ciutadania. Amb més de 100 propostes artístiques que visibilitzen la pluralitat de mirades del col·lectiu, la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona se suma a la festa amb una programació intergeneracional, transfeminista i interseccional.

Durant tot l'any els centres treballen per reivindicar els drets LGTBIQ+, però què millor si ens unim tots durant aquest mes de juny?

A la programació de l'Orgullosa recorre la ciutat s'hi sumen projectes com el Cicle Melòmans del CC Albareda; la Festa de l'Orgull del Karmel del CC Carmel; L'esbaixada al Centre Cívic Casa Orlandai (la primera festa de l'Orgull a Sarrià) o el Microfestival d'art i cultura eròtica, LGTBIQ+ i kink "So Horny!" del CC Can Verdaguer.

També podrem gaudir d'altres activitats com exposicions com "Prou LGTBI-fòbia" al CC Josep M. Trias i Peitx, "Flores de Otoño" al CC Tomasa Cuevas - Les Corts o "Alta Tecnología Travesti" al CC Vil·la Florida; així com de diferents xerrades com "Dona a la teva criatura 100 possibilitats en lloc de 2" al CC L'Elèctric, "Els estereotips del col·lectiu LGTBI+ al cinema" al CC Sant Andreu o "La resposta a tot el que preguntaries a una dona trans" al CC Sant Martí.

Descobreix aquestes i moltes més activitats al web de l'Orgullosa!

Activitats relacionades