52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Los posibles

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
CC Sant Andreu, CC Can Basté i CC Baró de Viver
Del 15/02 al 29/03, del 01/06 al 01/07 i del 14/09 al 26/10
  • Art i exposicions

Juan David Galindo

És una performance de llarga durada, basada en la trobada i la conversa com a experiència artística. Durant l’exposició, els centres cívics es converteixen en un espai a mig camí entre una oficina, un confessionari i un consultori en el qual es recolliran testimonis de visitants sobre quines idees i canvis s’estan gestant en la societat, i quines ruptures o retorns s’estan produint respecte al passat.

L’artista pren així el pols a l’estat emocional dels barris a través dels anhels i les visions de la realitat dels qui hi conviuen i els imaginaris col·lectius que produeixen.


CC Sant Andreu
Del 15/02 al 29/03

Del 15/02 al 29/03, de 16:00 a 20:00 h Oficina oberta: Com us imagineu el futur? Patiu estrès climàtic, social i econòmic? La idea de l'apocalipsi us ennuvola la imaginació? No, us preocupeu: una altra fi del món és possible. Los posibles és una performance de llarga durada on la sala d'exposició es converteix en un espai a mig camí entre una oficina, un confessionari i un consultori amb l'objectiu de recollir testimonis sobre els canvis que s'estan gestant.

23/03 - 19:00 h Performance de cloenda


CC Can Basté
Del 01/06 al 01/07

Durant un mes, oficina oberta a Can Basté. Com us imagineu el futur? Patiu estrès climàtic, social i econòmic? La idea de l'apocalipsi us ennuvola la imaginació? No, us preocupeu: una altra fi del món és possible! Los posibles és una performance de llarga durada on la sala d'exposició es converteix en un espai a mig camí entre una oficina, un confessionari i un consultori amb l'objectiu de recollir testimonis sobre els canvis que s'estan gestant.

29/06 - 19:00 h Performance de cloenda 'Las voces'. Vine i descobreix totes les possibilitats del barri!


CC Baró De Viver
Del 14/09 al 26/10


Activitats relacionades