52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Matinals en família i més propostes escèniques a la Marina

CC Casa del Rellotge
12, 14/01, 02, 04/02 01, 03, 15 i 18/03/2024
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

L’agenda cultural de la Sala Maremar del CC Casa del Rellotge

Sabem com és de difícil omplir els caps de setmana amb propostes per a tota la família. Des del CC Casa del Rellotge us faciliten la tasca gràcies a les Matinals en família dels diumenges. Un cop al mes, grans espectacles que faran les delícies de la mainada... i acompanyants!

Com que la Sala Pepita Casanelles continua en obres, tots els espectacles es faran a la Sala Maremar de l’Escola Bàrkeno (Passeig de la Zona Franca, 56).

No hi havia una vegada
14/01 – 12.00 h
El primer diumenge del trimestre es dedica als contes tradicionals de tota la vida i a la comèdia, un espectacle de la cia Les Lloronas que parla del poder de la creativitat. La il·lusió d'obrir un llibre i submergir-se en una nova aventura... Però què passaria si les pàgines estiguessin en blanc? Si les històries, els personatges i els escenaris dels contes haguessin desaparegut?

La calaca
04/02 – 12.00 h
La cia. Routart se serveix de la cultura mexicana i les catrines del Día de Muertos per parlar sense por ni tabús de la mort. Un espectacle per compartir en família els neguits que provoca la desaparició d’una persona estimada. Perquè celebrar la mort és també una forma de celebrar la vida. Doña Hueca i Doña Flaca queden atrapades entre el Món dels Vius i el dels Morts. Mentre busquen la forma de tornar a casa, comparteixen històries, realitat i fantasia, apropen les tradicions i festivitats de Mèxic.

La Marina i el somni de volar
03/03 – 12.00 h
Núria Serra, alma mater de la cia NS danza, s’encarrega del tercer i última matinal en família de l’hivern. El seu espectacle visual de dansa i un conte màgic d'empoderament, valor i superació personal. La Marina es veu obligada a deixar l’escola per anar a treballar en una fàbrica de la ciutat, abandonant el somni de ser una gran inventora! Però un bon dia veu l’anunci de la Gran Exposició Universal de París i sap que és l’última oportunitat per construir una màquina voladora per anar fins on la seva imaginació la porti.

Pel que fa al cicle Marinades, programat per la comissió del barri i dedicat al públic adult, aquest hivern s’hi podrà veure la peça d’humor gestual Gesto es todo (12/01 – 20.00 h), l’obra de la cia Factorai de improv La entrevista (02/02 – 20.00 h), l’adaptació teatral de l’obra de Robert Thomas Sin rastro (01/03 – 20.00 h), la proposta de la companyia Artística Teatre Corpus M’esperaràs? (15/03 – 20.00 h) i l’actuació musical Audició Umbel·la (18/03 – 18.00 h). L’agenda de la Sala Maremar es completa amb la programació del circuit Barcelona Districte Cultural.

Activitats relacionades