52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Més música emergent al cicle Inteferències

Centre Cívic Urgell
Primavera 2022
  • Música

El Centre Cívic Urgell ens fa conèixer més nous artistes aquesta primavera

El Centre Cívic Urgell torna aquesta primavera amb el cicle Interferències i tres noves propostes per donar altaveu a artistes musicals emergents.

El nou trimestre d'Interferències començarà el 6 de maig a les 20 h amb el concert d'Iris Deco per presentar el seu primer àlbum, Golden, un treball que rellueix en totes les direccions, fent gala d'un estil totalment propi que es mou de forma extremadament elegant entre el Soul i el R&B.

El 20 de maig a les 20 h serà el torn de Marialluïsa, banda que també ens presenta el seu nou disc, La vida és curta però ampla, un deliciós tractat de pop sensual que et farà enlairar amb els cinc sentits, tot un pas endavant després de sorprendre amb l'EP Pren-t'ho amb calma i consolidar-se amb el primer disc És per tu i per mi.

Per tancar el trimestre, el 10 de juny a les 20 h Anna Ferrer ens presenta el seu nou projecte Parenòstic, un espectacle cru i sofisticat dirigit pel Niño de Elche, on l'artista menorquina posa en equilibri els seus dos universos: la tradició i la creació.

Les entrades als concerts són gratuïtes amb reserva prèvia al web del centre cívic. No te'ls perdis!

Activitats relacionades