52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Miratges de dansa al CC Vil·la Florida

CC Vil·la Florida
02 i 05/05/2024
  • Dansa

Aquestes propostes ja han passat

Un programa complet amb nou peces breus

Companyies amb un recorregut artístic consolidat i d’altres que tot just s’inicien en el món de la dansa es troben al cicle Miratges, la cita anual al CC Vil·la Florida que presenta nou peces gratuïtes repartides en dos dies de maig.

El Vespre de dansa (02/05 – 19.00 h) a la sala d’actes inclou les peces Ave.Struz (15 minuts) interpretada per Jesús Navarro Espinosa, Krumau 1910 (15 minuts) creada i interpretada per Maria Quero i Marta Serret, Tender skin (15 minuts) coreografiada per l’Albert Garrell i amb les ballarines Ivet Peralta i Sara Colomino i Attractio (20 minuts) que presenten la Paula Sánchez i la Matilde Casini.

El diumenge següent és el torn de la Dansa al jardí (05/05 – 12.00 h). Entre els parterres i arbustos d’aire romàntic i afrancesat del centre, s’hi podrà veure Brevis (20 minuts) amb l’Abel Hernández, l'Adrián Espinosa i la Glòria Llevat, Migrant (17 minuts) que interpreta Celeste Ayus Motta, Cospress (20 minuts) amb les ballarines Helena Canas i Paula Kadar, el diàleg Brutifull (20 minuts) entre la ballarina Helena Lizari i el pintor Gabriel Schmitz i, finalment, El cor quiet (15 minuts) creada i interpretada per la Raquel Anguita López i amb música creada especialment per a la peça.

A més, fins a final de maig es podrà visitar l’exposició Miratges (del 2 al 30/05) amb un recull de les millors imatges de l’anterior edició del cicle a càrrec de la fotògrafa Judit Rodríguez.

Activitats relacionades