52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Miratges: el cicle de dansa que més ens inspira

Centre Cívic Vil·la Florida
12 i 15 de maig
  • Dansa

Aquestes propostes ja han passat

El Cicle Miratges torna aquest 2022 al Centre Cívic Vil·la Florida amb actuacions de luxe

Ja tenim aquí el cicle de dansa que més ens inspira! El Cicle Miratges torna aquest 2022 al Centre Cívic Vil·la Florida amb 9 espectacles de luxe. Els espectacles es divideixen en dues jornades:

Durant la tarda del dijous 12 de maig, de 19 a 20.30 h, podrem gaudir de quatre experiències de dansa amb Zefiro Torna, de Zamdart Companyia de Dansa, una reflexió sobre el simbolisme de la Primavera de Botticelli; #LOVEWINS, de la Cia. Mutuo, una peça que aborda la confiança amb un mateix i les variants de la personalitat de l'ésser humà; EGO, de la Jove companyia de dansa contemporània Humancia, un espectacle que tracta temes al voltant de com vivim els individus en societat; i Tokey, de Joan Miquel Vila i Celeste Ayus, una peça de dansa, text i música en directe que parla sobre el pas del temps.

D'altra banda, el migdia del diumenge 15 de maig, de 12 a 14.30 h, la dansa ocupa el jardí del centre cívic per mostrar-nos cinc espectacles més. Diez Lugares, de Colectivo Vértice, un recorregut a través d'un ventall de paisatges emocionals i físics; Ways, de Homeland Dance Company, tres persones amb camins encreuats que conviuen i experimenten juntes; Pasatiempos Modernos, amb Helena Canas i Marisol Rufo, on a través de la dansa-teatre ens acostarem a l'estranya relació de dos personatges de realitats ben diferents; Les Tietes, de la Cia. La Muda, on dues dones en una situació d'aïllament conviuen amb la solitud; i Textures, amb Christian Ramos i Sara Colomino, una peça de dansa contemporània on la música, el cos i la natura trobaran una fusió perfecta.

T'esperem al Centre Cívic Vil·la Florida per gaudir plegats de la dansa!

Activitats relacionades