52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Mostra de curtmetratges Dr Mabuse

Aquestes propostes ja han passat

El Centre Cívic Trinitat Vella acull una sessió de la Mostra de Curtmetratges Dr Mabuse, dins de les festes del barri

La Mostra de Curtmetratges Dr Mabuse celebra una nova edició, la que en fa 11. L’any 2002, l’Associació Teatral La Jarra Azul, conjuntament amb el Servei de Dinamització Juvenil i el Centre Cívic de Trinitat Vella, van realitzar-ne la primera edició, emmarcada dins del cicle Acústic-Zoom. L’any següent, la Mostra ja tenia prou entitat com per ser considerada un projecte a part. La convocatòria es va ampliar a nivell internacional i es va convocar un jurat per a la selecció dels curtmetratges.

A partir d’aquí, la Mostra ha anat ampliant els seus horitzons i demostrant que a Barcelona hi ha un públic amb fam de films curts. L’any 2006, fa el salt a la cèntrica plaça del Rei, tot mantenint els lligams amb el Centre Cívic on va créixer, i des de llavors es tracta d’un festival amb sessions a múltiples seus. L’any 2011, al Centre Cívic Trinitat Vella i la plaça del Rei, s’hi suma la Nau Ivanow.

Aquest mes de juny, la Mostra de Curtmetratges Dr Mabuse celebrarà la XI Edició. El dia 1/06, dins de les festes del barri, el Centre Cívic Trinitat Vella acollirà la sessió inaugural. Les altres dues se celebraran els dies 8 i 15/06, a la plaça del Rei i a la Nau Ivanow, respectivament.

Activitats relacionades