52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Música al parc de Collserola

CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán
04, 06, 11, 16, 18 i 20/07/2019
 • Música
 • Rutes i visites

Tres concerts i tres rutes al CC Vallvidrera

Els avantatges d'estar ubicat al bell mig del Parc Natural de Collserola es poden comptar a grapats. A tall d'exemple direm que la temperatura a l'estiu és sempre uns quants graus més fresca que no pas arran de mar. O que per viure en plena natura, només cal travessar la porta. Ho saben molt bé al CC de Vallvidrera – Vázquez Montalbán i aprofiten les circumstàncies per programar tres concerts a la fresca de la terrassa, així com tres excursions pel parc per tal de conèixer-ne una mica més la fauna i la flora.

El primer a actuar al cicle Música al parc és el Trio Amoria (04/07 – 19.00 h) amb un repertori que promet fer-nos viatjar fins a Mèxic, Brasil, Argentina, Andalusia a ritme de bossa nova, boleros i huapango. El dijous següent és el torn del Pierre Arnaud Trio (11/07 – 19.00 h). La formació habitual de l'escena barcelonina interpreta una meticulosa selecció dels clàssics del jazz i la chanson française amb swing i una energia desbordant: de Frank Sinatra a Johnny Cash, passant per Edith Piaf i Chuck Berry. Els darrers en passar pel CC de Vallvidrera – Vázquez Montalbán és la formació De tu a tu (18/07 – 19.00 h), una formació musical molt propera a qui agrada entrar en la complicitat del públic. Com el nom indica, de tu a tu, una cosa senzilla plena d'il·lusió per la música i per la vida en general.

Tingueu en compte que el bar del centre allarga l'horari i podreu dedicar-vos al doble plaer d'escoltar la música mentre preneu uns refrigeris a la frescor que proporciona Collserola. Qui pot resistir-se a una proposta similar?

Aquest mes de juliol, el CC de Vallvidrera – Vázquez Montalbán també té l'objectiu de continuar endinsant-se pel Parc Natural de Collserola. La primera sortida de les tres que proposa és una caminada amb l'objectiu de descobrir la fauna dels entorns habitats de Collserola (06/07 – 09.00 h) tot seguint els rastres d'ocells, rosegadors, insectes i fins i tot porcs senglars! Uns dies després, és el torn de conèixer la vegetació més representativa de la flora del parc. Aquesta caminada de capvespre a Sant Pere Màrtir i passeig de les Aigües (16/07 – 20.00 h) té l'incentiu extra que es fa sota l'embriagadora llum de la lluna plena! L'última proposta és un itinerari circular d'uns 8 quilòmetres. La passejada pels entorns del Tibidabo (20/07 – 09.00 h) permet gaudir del contrast entre el vessant frondós d'obaga fresca plena de fonts i la cara amb les vistes cap a la ciutat i el mar.

Tant els concerts com els itineraris són gratuïts. Per les tres sortides, però, es demana una inscripció prèvia que podeu fer en línia des del web del centre mateix.

Activitats relacionades

 • Tardes espectaculars per a petits i grans

  On:
  CC Sant Martí
  Quan:
  23/03, 18/05, 11/07, 26/10 i 21/12/2019
 • 32 espectacles gratuïts en 23 espais dels deu districtes de la ciutat

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 04/10 al 31/12/2019
 • Quarta edició del cicle d’humor del Districte de Gràcia

  On:
  CC La Sedeta, CC El Coll - La Bruguera i altres equipaments de Gràcia
  Quan:
  Del 16 al 30/10/2019