52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Música en 'pantufles'

CC El Carmel
Tot l'any
 • Música

Un programa musical solidari amb la gent gran

El CC El Carmel, en col·laboració amb la Fundació Amics de la Gent Gran, inicia un projecte intergeneracional per organitzar concerts a domicilis particulars.

Per tal de posar remei a un dels problemes de la societat actual, la soledat no desitjada entre la gent gran, i per tal de facilitar l'accés al consum de la cultura en forma d'actuacions musicals en directe sorgeix el projecte Música en pantufles.

La manca de vincles emocionals no només propicia una sensació de solitud i aïllament, sinó que sovint comporta un increment de la vulnerabilitat, un deteriorament en la salut i eleva el risc de mortalitat. Les activitats de socialització afavoreixen l'autonomia i la confiança, però què passa quan hi ha dificultats motrius que impedeixen accedir a activitats culturals?

Amb totes aquestes premisses, el CC El Carmel obre una borsa d'artistes voluntaris que es desplaçaran als domicilis particulars, sota el guiatge dels Amics de la Gent Gran, per lluitar contra la soledat en forma de concert en directe.

Qualsevol format és benvingut! Si canteu, si toqueu la guitarra, si sou uns virtuosos del violí, si sou inseparables amb la flauta travessera... Només cal tenir en compte les limitacions d'espai òbvies d'un habitatge. Si teniu ganes de dedicar una estona del vostre temps lliure a una persona gran, ompliu i envieu aquesta inscripció per formar part de la borsa solidària. La podeu fer arribar per correu electrònic o bé de manera presencial al CC El Carmel.

Activitats relacionades

 • Un cicle en col·laboració entre les Biblioteques i els Centres Cívics de Barcelona

  On:
  Biblioteques i Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Del 20/11/19 al 09/05/2020
 • 32 espectacles gratuïts en 23 espais dels deu districtes de la ciutat

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Del 04/10 al 17/01/2020
 • Els dissabtes a la tarda són per a la família

  On:
  CC Parc Sandaru
  Quan:
  09/11, 14/12/2019, 11/01, 01/02, 07/03 i 25/04/2020