52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Musicalment parlant

CC Albareda
05, 26/10 i 23/11/2023
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

El CC Albareda continua el seu recorregut per tots els estils musicals

Des de l’inici del CC Albareda, la música ha estat l’ànima del centre. Un trimestre més, l’equipament del Poble-sec inicia un nou cicle de converses i sessions en viu per pensar i escoltar la música. A través de tres sessions, es passarà per estils com el hip-hop, el ritme subsaharià gnawa i reflexionarem al voltant de la música en dissidència. Per participar-hi, només cal que reserveu entrada gratuïta des dels enllaços següents.

 
El hip-hop era una festa?
05/10 – 19.00 h
L’acte inaugural del Perifèria Beat 2023 és aquest debat radiofònic al voltant dels cinquanta anys del naixement del hip-hop als Estats Units. La xerrada, amb en Kapi, DJ, productor i MC, es pregunta quan es va posar nom al concepte o quines disciplines existien i quines van aparèixer més tard. Les respostes obriran camí per reivindicar l'origen del hip-hop al nostre país ara fa quasi quatre dècades.

 
Al son gnawa: el ritme subsaharià
26/10 – 19.00 h
Dirigit per Walid Mahmoud i amb la col·laboració d’Al Son Morocco, es parlarà sobre els orígens i els tipus de música gnawa procedent de les migracions de Mali i altres països de l’Àfrica Negra de la zona del Sàhara. També sonarà música en viu per poder conèixer-ne els moviments, essència i art d’aquesta pràctica ancestral que avui en dia es continua practicant.

Música en dissidència, menyspreu musicalitat
23/11 – 19.00 h
A la tercera i última sessió del cicle, dinamitzada per Megane Mercury, vocalista, artista visual que també es dedica a la producció i a la direcció creativa, es tractarà les expressions identitàries a través de la música, referents i influències, parlant d’artistes com Yves Tumor, Blood Orange o Perfume Genius.

 

Més música

Com bé sabeu, la música al CC Albareda no s’acaba aquí! Fins a final d’any, podreu xalar amb els tres concerts del cicle Insòlits, un seguit de propostes poc convencionals (Selma Bruna, Emilia y Pablo i Ölyvia Musyk), les tres actuacions de La Carbonera sorgides dels bucs d’assaig (Tappeti Volanti, Valen Miau i Maria Fort) o d’altres, resultat de convocatòries o en col·laboració amb festivals.

Activitats relacionades