52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Músiques en femení

CC Casa Elizalde
22/01, 05, 19/02 i 12/03/2021
  • Música

Quatre concerts de bandes liderades per dones

Els mesos d'hivern, el CC Casa Elizalde obre les portes a la sala d'actes per descobrir-nos quatre propostes musicals actuals, siguin noves intèrprets o bé artistes consolidades, amb un denominador comú: totes són liderades per dones de gran talent.
 
 
Lucía Fumero
22/01  20.00 h
La pianista i vocal Lucia Fumero, acompanyada al contrabaix per en Martín Leiton i en Juan Rodríguez Berbín a la bateria, s'expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat. A Casa Elizalde portarà el nou disc, Universo normal, amb temes originals que beuen del folklore, del jazz i de la clàssica. Una música plena de vitalitat i aire fresc.
 
 
Carlota Flâuner
05/02 – 20.00 h
Una Carlota Flâneur a la guitarra i davant del micro lidera el quartet que es completa amb la bateria de Vera Sillero, els teclats d'en Marcel Lucas i el baix d'en Jordi Rissech i que ofereix pop, rock, folk, una mica de tot o tot a la vegada. Ara com ara, només ha publicat Brains, el seu EP debutant que ja deixa entreveure una personalitat inqüestionable. Amb la banda acabada d'estrenar, Flâneur presentarà el seu directe. Es podrà seguir en directe al canal de YouTube del centre.
 
 
Esas
19/02 – 20.00 h
El trio sorgit del Taller de músics, planter indiscutible d'un bon grapat de propostes actuals d'envergadura, Clara Rueda, veu i harmonizer, Tricia Prades, teclat i samplers i Lídia Baskompta, baix elèctric, signen un repertori d'influències de música afropop, hip-hop, rythm&blues i jazz. Inspirant-se en la música d'Erykah Badu, Robert Glasper, Amy Winehouse o Mahalia el seu repertori vola molt més enllà, imprimint a cada tema la seva personalitat i dotant-lo d'una nova sonoritat de soul íntim i elegant. Es podrà seguir en directe al canal de YouTube del centre.
 
 
Paula Peso
12/03 – 20.00 h
Teach you right és el nom del primer disc de la Paula Peso, assistida per en Ferran Pegenaute a la guitarra elèctrica, en Matt Devillers a la bateria, en Pau García als teclats i l'Alberto López al baix, que ha gravat tres anys després de presentar el primer EP al Cabal Musical. Un concert fresc i dinàmic, on el funk, el soul i la música urbana, entre més, li donen un groove molt personal. Es podrà seguir en directe al canal de YouTube del centre.
 
 
Els quatre concerts tenen entrada gratuïta que caldrà que reserveu prèviament al web del CC Casa Elizalde. Si teniu la reserva feta i finalment no vindreu, cancel·leu la inscripció per tal que algú altre pugui accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades