52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Nit de gala dels premis Mostra'T

CC Parc Sandaru
16/12/2018
 • Teatre

Blink, la gran triomfadora de la nit

Quin gran ambient de festa es respirava el diumenge 16 de desembre a l’entrada del CC Parc Sandaru! Vestits de gala, el photocall de les grans ocasions, glamour per totes bandes, molts somriures entre tots els presents i també, perquè no dir-ho, alguns nervis per conèixer el veredicte final del jurat format per una desena d'experts en el camp de les escèniques.

I és que no n'hi havia per menys. Les sis candidatures es jugaven el premi del públic, amb una dotació econòmica de 200 €, i el guardó Mostra'T que dóna la possibilitat d'establir-se com a companyia resident del centre entre gener i juliol de 2019, la presentació de l'espectacle al Teatre Eòlia a final de febrer de l'any entrant i una retribució en metàl·lic de 400 € en una gala presentada per Nuri Total, amenitzada amb la música del duet Magam i apadrinada per Amparo Moreno.

La mitja dotzena d'espectacles presentats han format part de la programació de la Sala Sandaru des de l'octubre, fruit de la convocatòria que s'obre cada any al centre del districte de Sant Martí.

El millor vestuari se'l va emportar Patró de la cia. La Gata Borda. Maria Antonieta d'Analía Puentes va obtenir el premi a la millor il·luminació i a la millor escenografia, mentre que el premi al millor disseny de so va ser per a Assassines de la cia. La Flor innata. Però el gran guanyador de la nit va ser Blink, de la cia. La Carbonara que va marxar cap a casa amb el premi a la millor direcció per Joan Xancó, a la millor actriu per Mar Solà i Jaume Forés com a millor actor.

Fràgils, de Juls Valls, va ser premiat amb la millor dramatúrgia i també amb el premi del públic mentre que Llançament de la cia. La Llarga va erigir-se com a guanyador de la VIII edició dels premis Mostra'T. Finalment, i per sorpresa fins i tot de la padrina de la gala, Amparo Moreno, se li va reconèixer la llarga trajectòria amb el premi especial de la nit.

Activitats relacionades

 • Espectacles, tallers, descobertes, jocs cooperatius... i moltes ganes de jugar!

  On:
  CC Ateneu Fort Pienc, CC Cotxeres Borrell, CC Sagrada Família i CC Urgell
  Quan:
  Del 16/12/2019 al 03/01/01/2020
 • Si ets fan de la nostra pàgina de Facebook, participa i guanya!

  On:
  Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 29/12/2019
 • Un cicle en col·laboració entre les Biblioteques i els Centres Cívics de Barcelona

  On:
  Biblioteques i Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Del 20/11/19 al 09/05/2020