52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Nits de jazz a la plaça Masadas

CC La Sagrera - La barraca
Divendres: 05, 12 i 19/07/2019
  • Música

Els divendres a la Sagrera, el millor jazz

Un dels indrets amb més encant de la Sagrera, la plaça porxada de Masadas, acull una nova edició del cicle musical Nits de jazz. El CC La Sagrera "La barraca" us convida a escoltar i ballar el millor jazz els tres primers divendres de juliol. Espavileu per reservar cadira a una de les moltes terrasses: la música i la fresca vespertina faran la resta per començar amb bon peu el cap de setmana!

La meravellosa veu de la cantant nord-americana Carrie Lewis (05/07 – 21.00 h), acompanyada de la formació Swing paradis, serà l'encarregada d'obrir les Nits de jazz 2019. Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Peggy Lee, Louis Prima, Louis Armstrong o Duke Ellington reviuran per una nit a la Sagrera i faran imaginar que som a les mítiques sales de ball com The Savoy o The Cotton Club de Nova York. Prepareu-vos per remenar el cos a ritme de lindy hop, charleston i balboa!

Al cap d'una setmana, a l'antiga plaça del mercat de la Sagrera, hi podreu gaudir del quartet Scaramouche (12/07 – 21.00 h) i el seu gust pel jazz manouche, en alguns moments tornant a les essències, d'altres transformant-lo de cap a peus. Agafant de referència el manouche de Django Reinhardt, l'heterodox quartet barceloní de gypsy jazz reconstrueix alguns dels seus temes, mantenint-ne l'essència i l'enriqueix amb ritmes i discursos més moderns.

Com ja és habitual, la darrera nit de jazz ofereix un programa doble on les formacions del barri prenen protagonisme. El primer a tocar és la formació Sagrera destruction (19/07 – 21.00 h) de l'Escola de Música BCN Fusió. A la segona part de la vetllada, els Men in swing i la Laia Molins (19/07 – 21.30 h) pujaran a l'escenari. Amb un repertori marcat pels estils Dixieland South, Royal Garden Blues i el Tin Roof Blues, faran un recorregut per la història del swing emulant les grans bandes de l'època daurada del jazz i el claqué per la gran Laia Molins.

Activitats relacionades