52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Nits d'estiu al Guinardó

CC Guinardó
Dimarts i dijous: 02, 07, 09, 14, 16, 21, 23 i 28/07/2020 - Cancel·lat
  • Cinema
  • Circ
  • Dansa
  • Música

Cinema a la fresca, concerts, dansa, circ i un concurs - Cancel·lat

Aquest estiu, el CC Guinardó està determinat a oferir cultura i entreteniment durant les nits de juliol. Cada dimarts i cada dijous del mes, el centre ha programat una proposta que va des del cinema al circ, passant per la música, la dansa i fins i tot un concurs de preguntes i respostes! Totes les activitats són gratuïtes, només cal que reserveu plaça!

Tot i no haver pogut celebrar l'Stripart com cada estiu, l'oferta cultural no s'ha descartat pas del tot. La terrassa amb una de les millors vistes de tots els Centres Cívics de Barcelona sobre la ciutat, serà l'espai ideal per gaudir de les Nits d'estiu al Guinardó.

El cicle s'inaugura amb una sessió de cinema a la fresca amb la projecció d'E.T., el extraterrestre (02/07 – 22.00 h, versió doblada al castellà). Un clàssic del cinema de ciència-ficció que no li cal cap mena de presentació. La setmana següent podreu meravellar-vos amb l'espectacle de circ Quan no tocàvem de peus a terra (07/07 – 20.00 h). La cia. Circ Pistolet porta aquest número d'acrobàcies impossibles en parella, tot parlant de l'amistat com una relació d'equilibris fràgils i de confiança total entre dues persones.

Sant Llorenç és el tercer disc que publiquen conjuntament el duet Jo Jet i Maria Ribot (09/07 – 20.00 h). El presentaran a les Nits d'estiu, acompanyats per la bateria d'en Josep Cordobés Miravitlles, en un concert emocional entorn el llegat que deixa el pas generacional sobre persones, llocs i societat, sintetitzat en els records d'infantesa.

La segona part del cicle s'estrena amb un concurs de preguntes i respostes entorn el cinema i les sèries. Per al Gran quiz d'estiu (14/07 – 20.00 h) caldrà presentar-s'hi en equips de quatre persones i posar a prova els vostres coneixements. Tot un repte estival! El dijous de la setmana es reserva per una edició especial i reduïda de l'Stripart (16/07).

Torna el cinema a la fresca amb el biopic Rocketman (21/07 – 22.00 h - Cancel·lat). Endinsa’t en la vida del músic Elton John, des de la infantesa com a nen prodigi del piano fins a arribar a convertir-se en una superestrella mundial reconeguda gràcies al seu talent. La setmana continua amb l'espectacle de circ – hop (23/07 – 20.00 h - Cancel·lat), una fusió entre les danses urbanes i les arts circenses en col·laboració amb Hop-BCN.

Finalment, la música tanca les Nits d'estiu amb el concert dels Supermeganada (28/07 – 20.00 h - Cancel·lat), un trio de Barcelona que ofereix un directe de pop clàssic tant contemporani com addictiu.

Aquesta edició és imprescindible la inscripció prèvia per assistir a qualsevol activitat i seguir en tot moment les indicacions del personal del centre. Podeu reservar entrades des d'aquest enllaç, al web del CC Guinardó. Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas.

Activitats relacionades