52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Nous aires poètics a la Casa Orlandai

CC Casa Orlandai
19, 27/09, 11, 25/10, 14 i 22/11/2023
  • Literatura

L'equipament de Sarrià estrena un nou cicle

El CC Casa Orlandai torna de vacances amb novetats! Aquesta tardor, estrena un nou cicle dedicat a la poesia: els Aires poètics porten versos i poetes a Sarrià. L’Elsa Corominas coordina les noves trobades dels dimarts, on es parlarà de poesia amb tres poetes de Barcelona, es recitaran poemes, es reflexionarà i debatrà al seu voltant. Cada sessió val 3 €, que es pot pagar al mateix dia de la vetllada o comprar l’entrada abans des d’aquest enllaç.

La poeta Laura López Granell (19/09 – 19.00 h) estrena el cicle amb el seu tercer poemari Coratge (Godall Edicions, 2020) i una continuació i expansió dels seus temes recurrents, amb formes més riques i depurades. El ritme i la musicalitat dels poemes es posen al servei de les imatges amb les quals López Granell indaga, es pregunta o s’afirma sobre l’impuls obsessiu que l’alena: la poesia com a motor de força i energia, la poesia com a arma i recer contra la por, la mediocritat i la immobilitat.

Al mes d’octubre, en Josep Pedrals i Urdániz (17/10 – 19.00 h) presentarà la novel·la en vers rimat El joc del penjat (Editorial Animallibres, 2022). El llibre explica el recorregut vital del seu protagonista, un ésser singular i solitari que, de tant en tant, es presenta en la literatura adoptant edats, gèneres i tarannàs ben diversos. La del Penjat és una història de camí, d’aprenentatge, d’experimentació.

Finalment, la poeta Blanca Llum Vidal (14/11 – 19.00 h) portarà la seva novel·la epistolar d’amor La princesa sou Vós (Club Editor, 2022). D’esperit vuitcentista amb vetes punk, les cartes les escriu una dona a algú de qui s’ha enamorat. No hi ha resposta d’aquest algú, ni seguretat que existeixi: hi ha un joc que es val de totes les armes per inflamar la seducció.

I si us agrada la literatura, ja sabeu que la Casa Orlandai també us proposa els Cafès literaris dels dimecres. Aquesta tardor es  debatrà Poeta chileno (27/09 – 19.00 h) d’Alejandro Zambra, Solitud (25/10 – 19.00 h) de Caterina Albert i Per què ser feliç quan pots ser normal? (22/11 – 19.00 h) de Jeanette Winterson.

Activitats relacionades