52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Nous tallers gratuïts al CC Sant Martí

CC Sant Martí
Fins al 31/07/2020
 • Tallers

Durant el mes de juliol

El CC Sant Martí renova els tallers! Després de l'èxit que han tingut els cursos en línia del mes de juny, torna a obrir inscripcions per a l'oferta del mes de juliol amb noves propostes. Són tallers de quatre sessions d'una hora de durada cada un, en grups reduïts. Les inscripcions gratuïtes es poden efectuar durant tota la setmana del 15 de juny al web del centre cívic i els tallers comencen a partir del 29 de juny. Si no sabeu com crear l'usuari en línia que necessiteu, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas.

Per a les ànimes creatives hi ha l'Aula de pintura: composició cromàtica (dimecres, 18.00 h) per treballar concretament la composició a partir del color, Dibuixa! Endinsa't en el teu estil (dimarts, 16.00 h) que ajuda a trobar el propi camí en la il·lustració i Llibretes senzilles i sense cola (dijous, 17.30 h), on es desenvoluparà la tècnica d'enquadernat que fa servir fil i agulla per crear unes llibretes ben pràctiques!

Si teniu ganes de moure el cos, bé sigui per mantenir-se en forma, relaxar-se o ballar, teniu força opcions. Podeu començar amb el taller Salut del sòl pèlvic: hipopressius (dijous, 17.00 h), que entre altres beneficis augmentareu la capacitat pulmonar i la musculatura profunda. Flexibilitat en músculs i articulacions és el que aconseguireu al taller Tai-chi-chuan (dilluns, 09.30 h) a més d'un gran relaxament interior. Podeu completar-ho amb el curs Chi-kung (dijous, 18.15 h).

Qui es deleixi per una mica més d'energia, que es miri les sessions de Total barre (dilluns, 17.30 h), un sistema d'entrenament força nou que combina exercicis de dansa, pilates i ioga, en unes classes dinàmiques i molt divertides que proporcionen flexibilitat i tonificació muscular.

Més energia! Amb les classes de Bollyblast (dimecres, 19.00 h) combinareu la vitalitat de Bollywood amb l'exercici aeròbic d'unes sessions de coreografies senzilles, però d'allò més animades. De potència no us en faltarà si us apunteu a Sevillanas corraleras sense sabates (dimarts, 19.00 h), on fareu una introducció als primers ritmes, compassos i palmas amb els peus descalços. Tot això, podeu acompanyar-ho amb els diferents ritmes del flamenc que aprendreu al taller Tocajón (dijous, 20.00 h). Per a criatures a partir de set anys i famílies que vulguin crear una petita coreografia amb la música de la Rosalia, teniu el taller Flamenc amb vosaltres (dimarts, 18.00 h).

No perdeu pistonada, que les places són limitades!

Activitats relacionades

 • La importància del doblatge en el cinema

  On:
  CC El Carmel
  Quan:
  12, 13, 14, 15 i fins al 30/05/2021
 • Amb motiu del centenari de la pel·lícula 'The Kid'

  On:
  CC Ateneu Fort Pienc, CC Pati Llimona, CC Vil·la Florida, CC Can Clariana Cultural i CC Can Basté
  Quan:
  22, 27/04, 14, 18 i 29/05/2021
 • Aquí trobareu tots els perfils de Facebook, Twitter i Instagram

  On:
  Xarxa dels Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Tot l'any