52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Nova edició d'Attrezzos

Centre Cívic Sagrada Família
Hivern 2022
  • Teatre

El cicle d'arts escèniques del Centre Cívic Sagrada Família

Aquest hivern, el Centre Cívic Sagrada Família proposa una nova edició d'Attrezzos, el cicle d'arts escèniques de l'equipament que arriba amb tres nous espectacles aquest inici de l'any 2022.

La primera sessió tindrà lloc el 27 de gener amb "Batec. Una Trilogia". L’equilibri entre la il·lusió i la frustració sempre ha estat massa fràgil. Especialment, si parlem de dones (i no d’una, ni de dues, ni de tres, com aquí) que per professió perenne han hagut de cuidar-nos; per rutina, acatar; i a qui van fer creure que els somnis existeixen per no complir-se. Per a totes elles, aquesta admiració en forma de trilogia.

La segona sessió del cicle tindrà lloc el 24 de febrer amb "Retrat(s)". Què passa quan donem veu a les persones que la societat ha preferit fer callar? Quina importància tenen les inquietuds d’una dona de 87 anys? I els motius d’una dona per voler o no voler ser mare? Les pors d’una nena que somia el seu futur? Les situacions que porten a una dona a odiar el seu cos o a patir una depressió? Per a nosaltres, tenen tota la importància. Benvingudes al nostre tour nocturn. A la nostra autòpsia arqueològica d’una comunitat: les dones i la seva salut mental. Debat postfunció amb una psicòloga convidada i la Cia. AFLEL.

I, per últim, la tercera sessió tindrà lloc el 24 de març amb "Salve Regina". La Regina no està bé. Fa mesos que sent un tic-tac que li està trepant l’ànima, per això s’ha apuntat al grup de suport Dones amb Dubtes sobre la Maternitat Sí o No Anònimes. El dinamitza la Matilde, que l’ha animat a exposar el seu cas en un dels anomenats “Dies E”, d’especials. Així doncs, la Regina s’ha decidit a confessar-ho tot… Salve, Regina, Mater Misericordiae.

Els espectacles comencen a les 20 h. L'entrada és gratuïta.

Activitats relacionades