52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Noves dates Pantalla Barcelona

Diversos centres cívics
19, 26/01, 02, 04, 05 09, 11, 19, 25, 26 i 09/03/2021
  • Cinema

Aquestes propostes ja han passat

Calendari de pel·lícules reprogramades

Es reprèn la cinquena edició del Pantalla Barcelona, el cicle cinematogràfic engegat per l'Institut de Cultura de Barcelona a través de la Barcelona Film Commission que promou el cinema que es fa a la ciutat, siguin rodats, realitzats o produïts a Barcelona o bé que tinguin relació amb els múltiples festivals que se celebren al llarg de l'any.

Les projeccions de les pel·lícules que es van ajornar el passat novembre continuen al mes de gener i es prolonguen fins a principi de març. Per a més informació, podeu consultar el nou programa en PDF o el web del cicle.

Es podrà veure, per exemple, Els dies que vindran (CC Can Clariana Cultural 19/01 – 19.00 h), la comèdia negra Set raons per fugir (CC Ateneu Fort Pienc, 25/02 – 19.30 h) amb un repartiment d'infart que inclou en Sergi López, l'Emma Suárez, la Vicky Peña, l'Aina Clotet o en Pol López, el documental sobre el difícil viatge dels infants transgènere Me llamo Violeta (CC Trias i Peitx, 09/02 – 18.30 h), la seleccionada als premis Oscar Estiu 93 (CC Can Clariana Cultural, 09/02 – 19.00 h) i fins a una quinzena de curts i llargmetratges.

Cal que reserveu entrades per a cada sessió directament des del web del centre cívic en qüestió uns dies abans de cada projecció. Si teniu la reserva feta i finalment no vindreu, retorneu l'entrada per tal que algú altre pugui accedir a la sala. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades