52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Noves propostes del Barcelona Districte Cultural pel mes de març

Diversos centres cívics
Fins al 31/03/2019
  • Cinema
  • Circ
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Sis espectacles de circ, teatre, cinema i música

Superat ja el primer terç de la nova edició del Barcelona Districte Cultural, quines novetats ens esperen a la programació del mes de març? Aquí teniu un avançament:
 
 
The incredible box
CC Barceloneta (01/03 – 17.30 h) | CC Can Clariana Cultural (29/03 – 18.00 h)
El director i dos excèntrics ajudants d'un espectacle circense de fa anys i panys procuren mantenir la grandesa del xou. Els colors s'han esvaït, la màgia s'ha esmorteït, les acrobàcies se'ls han ensorrat... Però, malgrat tot, ens deixarem endur cap a un món de caigudes, de travetes i ensopegades, de trucs que els exploten a la cara i a través de la caixa màgica veurem si és possible mantenir l'espontaneïtat del circ de fa 150 anys.
 
 
Sembla que rigui
CC Casinet d'Hostafrancs (14/03 – 20.00 h) | Lluïsos d'Horta (03/03 – 18.00 h)
L'actriu Mont Plans es posa a la pell de la Júlia Català en aquest monòleg d'un sol acte escrit a quatre mans entre l'Òscar Constantí i ella mateixa. Nascuda l'any 1914, va sobreviure a dos marits, un fill, a la Marilyn Monroe, al Nino Bravo i a nou Sant Pares. Ara, un cop morta, ha decidit explicar-nos les seves penes i alegries, els seus amors i misèries viscudes. A estones entre rialles, d'altres entre llàgrimes.
 
 
Les aventures del petit Talp
CC Matas i Ramis (09/03 – 11.30 h) | CC Besòs (12/03 – 17.30 h) | CC Cotxeres Borrell (15/03 – 18.00 h) | CC Urgell (16/03 – 17.00 h) | CC Zona Nord (27/03 – 17.30 h) | CC Vil·la Urània (29/03 – 17.30 h) | Auditori Sant Martí (30/03 – 18.00 h)
Si la joia d'animació El nen i el món ha estat la protagonista indiscutible del mes de febrer del Petit CineClub, el mes de març s'estrena amb les projeccions del personatge més famós de l'animador txec Zdenek Miler. Pel·lícula infantil d'una imaginació desbordant, mostra les peripècies d'aquesta deliciosa criatura creada als anys cinquanta i la colla d'amics que l'acompanyen. Les aventures del petit talp és ideal per a criatures a partir de dos anys, però en gaudirà tota la família!
 
 
Blanc
CC Matas i Ramis (15/03 – 21.00 h) | CC Tomasa Cuevas (22/03 - 22.00 h)
El cantautor Ferran Palau s'estrena al Barcelona Districte Cultural portant el seu tercer àlbum en solitari Blanc per Horta i Les Corts. Deu cançons que busquen acaronar a qui les escolta i submergir-lo en una immensitat dibuixada amb núvols de cotó i coixins de plomes. Unes melodies delicades, preciosistes i reposades que troben sentit en els espais petits i íntims que l'esperen a la micro gira pels Centres Cívics.
 
 
Flou Papagayo
CC Parc Sandaru (15/03 – 20.30 h) | CC Zona Nord (23/03 – 19.30 h) | Casal Font d'en Fargues (29/03 – 18.00 h)
Si vau quedar embadalits amb l'exquisit Petits Prínceps de la passada edició del #BcnDCultural o amb les versatilitats del contrabaix d'Amigoo que va rodar pels centres cívics ja fa uns anys, no podeu deixar escapar la darrera creació de la companyia Mumusic Circus. En aquesta ocasió, la Clara Poch i en Marçal Calvet incorporen les arts de la Marta Camuffi per aconseguir la tercera roda d'un engranatge que es mou ben greixat i sense fissures. Deixeu fluir l'espectacle on tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment en una pista de circ eterna i universal.
 
 
The strange sound of happiness
CC La Farinera del Clot (28/03 – 19.00 h)
Diego Pascal Panarello, director i protagonista d'aquest documental, està obsessionat amb el so que produeix l'arpa de boca. Tant, que viatja des de Sicília fins a la ciutat siberiana de Iacútia per conèixer tots els secrets d'aquest instrument que Ennio Morricone va utilitzar a la banda sonora de Per un grapat de dòlars, mentre que a les llunyanes i gèlides terres de l'estepa siberiana es creu que obre el camí cap a la felicitat.
 
 
Si teniu ganes d'assistir a algun dels espectacles, cal que feu una reserva prèvia des del web del centre en qüestió, normalment a partir del dilluns de la mateixa setmana, tot i que cada centre ha establert un sistema propi i alguns obren les reserves una setmana abans o fins i tot amb quinze dies d'anticipació. Totes les propostes són gratuïtes. Si teniu la reserva feta i finalment no podeu assistir-hi, demanem que doneu l'oportunitat a un altre espectador i retorneu l'entrada al centre.

Activitats relacionades