52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Obrim la bústia d’entrada de projectes artístics TEMPORALS 2023

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Del 7 de març al 29 d'abril
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

Fins al 29 d’abril es podran presentar les propostes

El cicle d’exposicions TEMPORALS obre una bústia per rebre noves propostes per formar part del projecte. TEMPORALS és un circuit amb una programació d’exposicions artístiques itinerants als diferents barris de Barcelona que va néixer amb l’objectiu de crear accions, activitats i experiències que dialoguin amb el territori més proper del centre cultural i convertir els autors, els gestors, els equipaments, les associacions i la ciutadania en agents culturals actius.
 
A partir d’ara, si ets un/a artista, gestor/a cultural, creador/a, curador/a, agent social, comunicador/a o educador/a d’àmbit local (Barcelona i àrea d’influència) pots presentar la teva proposta a la bústia de Temporals.
 
Les propostes presentades poden ser tant d’artistes o col·lectius com de comissariat, i poden estar emmarcades dins de qualsevol de les tendències de les arts visuals actuals: videoarts, arts plàstiques, fotografia, pràctiques digitals, performance, etc.
 
Es valoraran els projectes que plantegin temes vinculats a l’actualitat i permetin desenvolupar línies de pensament contemporani o que estableixin vincles entre diferents modalitats de coneixement.
 
Cal tenir en compte que els projectes candidats a formar part de TEMPORALS han d’estar pensats per implicar la comunitat més propera al centre cívic/cultural i que s’han d’ajustar als barris on s’ha de desenvolupar la itinerància del projecte expositiu.
 
Les propostes finalistes es programaran durant l’any 2023 en un mínim de tres centres cívics de Barcelona d’entre tots els que formen part del programa: CC Convent de Sant Agustí, CC Casa Elizalde, CC Cotxeres de Sants, CC Casinet d’Hostafrancs, CC Joan Oliver – Pere Quart, CC Pere Pruna, CC Guinardó, CC Sant Andreu, CC La Farinera del Clot, CC Can Basté, CC Navas, CC Baró de Viver i CC Pati Llimona.
 
La bústia romandrà oberta del dilluns 7 de març, a les 10 hores, fins al divendres 29 d’abril, a les 12 hores, de 2022. Pots consultar aquí tots els criteris de selecció així com adreçar-te a temporals@bcn.cat per qualsevol dubte o pregunta.

Activitats relacionades