52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Our Garden

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
2022
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

Román Yñán

Per a Román Yñán, la fotografia és un procés obert que dialoga amb la realitat a través del que és quotidià. Al llarg de dotze anys, ha portat a terme un diari fotogràfic en el qual ha plasmat el creixement dels seus fills.

Després de tots aquests anys visitant i observant tota mena de jardins, fotografiant-hi la seva família i després d'una experiència en un hort comunitari, "Our Garden" desplega la gran metàfora darrere aquest projecte. El creixement, el cicle de la vida, sembrar, regar, esperar i brotar... són processos que es donen en la formació tant d'una família com d'un jardí.

El jardí i el que és familiar creen una realitat unida per la mirada de l'artista i que origina reflexions sobre la nostra espècie i la nostra relació amb la natura. Plantar una llavor o unes quantes, fer brostar els barris, que cada centre cívic sigui un jardí en potència, són respostes crítiques i positives des de l'art a la crisi mediambiental que vivim.


Centre Cívic Can Basté
Del 3/02 al 19/03

Centre Cívic Guinardó
Del 28/04 al 12/06

Centre Cultural Casa Elizalde
Del 12/09 al 28/10

Vídeo:
En col·labració amb EMAV: Producció: Roger Casanovas i Marina García Realització imatge: José D. Luque i Berta Zurita Muntatge imatge: Marina García Muntatge so: Carlos Luque i Oriol Otero

Activitats relacionades