52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Parrà

Aquestes propostes ja han passat

Miquel Barcelona i Marc Vilajuana

“El jorn del judici / parrà el qui haurà fet servici”, diu la sibil·la en el seu cant, el que a moltes esglésies s’interpreta durant la Missa del Gall per seguir una tradició escrita des de fa segles i segles. La sibil·la, la profeta, parla i vaticina; anuncia una aparició perquè això és el que significa parrà, conjugació del verb parer, una forma arcaica del verb aparèixer.

Aparèixer, comparèixer, fer-se visible, deixar-se veure... Sortir de les ombres i entrar a la llum; deixar la foscor i abraçar la claror, estar entre els dos mons i permetre que tots dos dialoguin, com també ho fan les arrels amb la contemporaneïtat, allò que és inamovible i allò que canvia, allò que no es mou i allò que avança...; com també ho fan música i moviment, cant i ball.

Parrà és l’espectacle que Miquel Barcelona va presentar al cicle Dansa Ara, de la Fundació Catalunya La Pedrera, i que va desenvolupar a partir de la recerca i el treball coreogràfic que havia fet poc abans per a [kórps], una obra que va estrenar durant la tardor de l’any passat i que estava concebuda per a cinc ballarins. Dos d’ells, el mateix Miquel Barcelona i Marc Vilajuana, van continuar el treball per a Parrà, on evolucionen sobre la música d’El cant de la sibil·la, tradicional mallorquina, i la Polka chinata, tradicional italiana.

Creació i interpretació: Marc Vilajuana i Miquel Barcelona
Espai sonor: Carlos Martorell
Arranjaments vocals: Oriol Mula
Vestuari: Marc Vilajuana i Miquel Barcelona
Fotografies: Nora Baylach Vídeo: Ignasi Castañé
DANSA / 50' / Totes les edatsDivendres, 23/10/2020 - 18.00 h
CC Can Clariana Cultural (exterior)

Dissabte, 24/10/2020 - 21.00 h
CC Teixonera
Dissabte, 05/12/2020 - 20.00 h
Lluïsos d'Horta

Dilluns, 21/12/2020 - 19.00 h
CC Can Deu

Divendres, 06/11/2020 - 20.00 h
Divendres, 14/05/2021 - 20.00 h

CC Tomasa Cuevas - Les Corts

A causa de possibles canvis de darrera hora per les restriccions de la Covid-19, us recomanem confirmar dia i hora amb el centre.

Entrades gratuïtes, només cal reservar-les uns dies abans i tenir en compte que, si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Hem hagut de reduir l'aforament i hi ha poques places. Aquí us expliquem com tornar-les fàcilment des del web.

Activitats relacionades