52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Pati de butaques

CC Casa Groga
04/10, 08/11 i 13/12/2020
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Diumenges familiars i espectaculars al CC Casa Groga

El primer diumenge de cada mes, al CC Casa Groga hi trobareu un espectacle per veure en família. Funcions de teatre, concerts, animació, circ, espectacles de carrer, màgia, titelles... la programació trimestral de l'equipament al barri de Sant Genís dels Agudells és ben variada!

Els jocs de mans, les il·lusions òptiques i els experiments d'en Xaxi Xixarrus us deixaran amb un pam de boca oberta! Aneu a veure la Màgia Xixaraxera (04/10 – 12.30 h) en el primer Pati de butaques de la tardor.

Al mes de novembre hi ha espai per a la música. En aquest concert didàctic, que forma part del cicle de Clàssica Horta-Guinardó (08/11 – 12.30 h), hi podreu descobrir un quartet de flautes travesseres primer i el duet Divagaçâo format per un violoncel i una guitarra després.

En el marc de la Setmana de nassos solidària que organitza cada any el centre, es presenta l'espectacle de marionetes Quatre parets i un sostre (13/12 – 12.30 h), que reflexiona entorn el sentiment de pertinença i sobre la construcció del propi futur.

Recordeu que al centre hi podeu arribar amb autobús (línies 19 i 76) i metro (línia verda, L3, parada Hospital de la Vall d'Hebron). Les entrades són gratuïtes, només cal pensar a reservar-les uns dies abans i tenir en compte que si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Penseu que hem hagut de reduir l'aforament i hi ha poques places. Aquí us expliquem com tornar-les fàcilment des del web.

Activitats relacionades