52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Pati de butaques

CC Casa Groga
17/01, 21/02 i 21/03/2021
  • Familiar

Diumenges en família al CC Casa Groga

Arriba el cap de setmana i la canalla s'enfila per les parets? El CC Casa Groga té la solució! El tercer diumenge de cada mes, conviden les famílies a veure els espectacles que han programat per aquest hivern.

La primera proposta, com no podia ser d'altra manera al CC Casa Groga, és de circ. The little circus (17/01 – 12.30 h), a càrrec de Cia NS dansa, és un viatge de superació personal d'una pallassa despistada. Amb l'ajuda d'un xiulet i la col·laboració del públic, haurà de fer arribar la felicitat a tothom. La voleu ajudar?

Al mes de febrer, la Jordina Biosca presenta una versió del conte tradicional alguerès Belindo lo monstruo (21/02 – 12.30 h). La Maria, de cop i volta, s'allunya del nucli familiar i es veurà empesa a prendre una decisió vital: vol tornar a la seguretat que li proporciona la família o vol començar a prendre les pròpies decisions? Un conte bonic i emotiu que tracta el pas de la infància a la vida adulta.

La tercera i última cita d'hivern, ja a les acaballes del març, la companyia Engruna Teatre es pregunta El perquè de les coses (21/03 – 12.30 h) a través de les aventures de l'Ares, una rodamón que va per tot el món. Viatjant d'una banda a una altra, sempre damunt d'un carro que podria semblar una muntanya d'andròmines. Però si us hi fixeu bé, qualsevol dels trastos que carrega poden convertir-se, en un tres i no res, en una història fantàstica.

Recordeu que al centre hi podeu arribar amb autobús (línies 19 i 76) i metro (línia verda, L3, parada Hospital de la Vall d'Hebron). Les entrades són gratuïtes, només cal pensar a reservar-les (podeu fer-ho ara mateix!) i tenir en compte que si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Penseu que hem hagut de reduir l'aforament i hi ha poques places. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades