52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Peix

Hotel Iocandi

El peix petit que neda a contracorrent. I el gran que neda a favor de les onades. El peix, l’oceà, la canya, l’ham, la llinya, l’esquer... la peixera. Un peix que es mossega la cua, encara que no en tingui, i que no presumeix de ganyes, encara que les tingui ben grosses. Un peix que s’enfila en una escala i fa equilibris per no caure a un mar de vegades tranquil i d’altres, mogut; un mar que desborda poesia i destil·la un humor absurd que, de tan negre, sembla blanc i que per ser blanc ens pareix negre.

Peix, el segon espectacle d’Hotel Iocandi parla amb veu de mallorquí en una tarda d’hivern, quan els turistes només habiten la memòria i han abandonat l’illa deixant un paisatge buit, com el d’un aparador l’últim dia de la temporada de rebaixes. Peix parla del turisme i de com pot arribar a destrossar el paisatge i de com ha engolit la identitat de tota una illa com un tauró gran que devora el peixet perdut en la immensitat de les aigües. Però també parla de les nostres profunditats, de les aigües calmes que alguns dies ens habiten i que, a voltes, es fan onades que podrien engolir-nos per després escopir-nos en una platja qualsevol que poc té a veure amb la de cap paradís.

Peix és un espectacle que des de l’absurd, la poesia, l’humor i el gest cavalca sobre una escala acrobàtica. Peix és un estrany animal amb ànima de pallasso, cor d’aventurer i cos d’equilibrista que s’enfila a una escala per baixar fins a trobar la perla amagada al fons de l’oceà més profund.

Idea, creació i interpretació: Tomeu Amer
Mirada externa: Ada Vilaró
Acompanyament artístic: Griselda Juncà
Composició musical i assessorament sonor: Sasha Agranov
Disseny i construcció escenografia: Tomeu Amer
Constructor pista: Ulrich Weigel
CIRC / 50' / A partir de 6 anys


Divendres, 09/10/2020 - 18.30 h
CC Can Clariana Cultural (exterior)

Divendres, 16/10/2020 - 18.00 h
CC Baró de Viver (exterior)

Divendres, 20/11/2020 - 20.00 h
Divendres, 04/12/2020 - 18.00 h
Casal Font d'en Fargues

Divendres, 11/12/2020 - 19.00 h
CC Besòs (Sala Carlos Díaz, Institut Besòs: c/ Josep Pla, 40)

Dissabte, 12/12/2020 - 19.30 h
CC Zona Nord

Dissabte, 03/10/2020 - 12.00 h
Dissabte, 29/05/2021 - 12.00 h
CC Sarrià (exterior)

A causa de possibles canvis de darrera hora per les restriccions de la Covid-19, us recomanem confirmar dia i hora amb el centre.

Entrades gratuïtes, només cal reservar-les uns dies abans i tenir en compte que, si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Hem hagut de reduir l'aforament i hi ha poques places. Aquí us expliquem com tornar-les fàcilment des del web.

Activitats relacionades