52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Petit Cineclub

Diversos centres cívics
Del 13 d'octubre al 23 de desembre del 2017
  • Cinema
  • Familiar

Aquestes propostes ja han passat

Un cicle de cinema infantil on es projecten Ernest & Célestine i dues sessions de curts

El cinema d’animació per als més petits és protagonista aquesta tardor en diversos centres cívics, ja que es posa en marxa la primera edició del Petit Cineclub, un cicle de cinema infantil amb una selecció d’algunes de les millors pel·lícules recents de l’animació europea. El cicle forma part de Barcelona Districte Cultural i consisteix en la projecció de tres títols, en diverses sessions i espais, del 13 d’octubre al 23 de desembre.

Una de les pel·lícules que es projecten és la nominada a l’Oscar Ernest & Célestine, dirigida a sis mans per Stéphane Aubier, Vincent Patar i Benjamin Renner. Una faula sobre l’amistat, animada a l’estil tradicional, que protagonitzen dos animals molt diferents: un ós una mica rondinaire que no vol convertir-se en notari, i una rateta força distreta que no té ganes de ser dentista. També es veuran dues sessions de curtmetratges. La sopa de pedres i altres contes capgirats inclou cinc curts que adapten contes populars, i Petits herois explica històries de superació a través de set peces que utilitzen tècniques d’animació molt diverses.

En acabar cada projecció, es facilitarà als infants una fitxa d’activitats per tal que puguin treballar des de casa els continguts de la pel·lícula vista. Aquí podeu consultar els dies, llocs i horaris de projecció dels films, a més de la resta d’activitats d’aquesta iniciativa.

Activitats relacionades