52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Petites bambolines de tardor

CC Vil·la Florida
24/10, 07, 14 i 21/11/2019
  • Teatre

Teatre de petit format al CC Vil·la Florida

El cicle d'arts escèniques del CC Vil·la Florida, que es va estrenar a mitjans d'octubre amb la peça de clown i mim Sinclownizada, continua el seu camí fins a final de novembre animant els vespres de dijous amb  de peces de petit format d’entrada gratuïta.
 
 
A quién corresponda
24/10 – 19.30 h
Un cant a l'amor i a la complicitat dins el cicle de contes Munt de Mots. El desè Festival de Narrativa Oral de Barcelona arriba al CC Vil·la Florida amb un conjunt d'històries des d'on es reflexiona sobre la falta de confiança a mostrar-nos com som realment, la falta de comunicació entre les persones estimades, la falta de valentia per mirar-se als ulls i sobre la poca tolerància a acceptar que els altres no són com volem que siguin, explicades pel rondallaire José Manuel Garzón.
 
 
Esperant sister i brother
07/11 – 19.30 h
Una l'obra de metateatre de la cia Las Albas on les actrius intenten decidir la propera obra que representaran amb un mateix tema: l'espera, l'esperança de temps millors i majors llibertats. Es debaten dues idees: Bones notícies de Sister de Manuel de Pedrolo i Estava a casa i esperava que arribés la pluja de Jean Luc Lagarce.
 
 
Madame Mao. El poder desbocado
14/11 – 19.30 h
Madame Mao, molt intel·ligent i amb foc dins de l'ànima, va ser la dona invisible de Mao Tse-Tung, considerat un semidéu a la Xina durant 38 anys. Rodejada d'una política militar masclista, paranoica i violenta, Madame Mao es contamina de la bogeria del poder i pateix greus conseqüències per això. Amb aquesta obra s’explorarà també la seva humanitat, innocència i il·lusions a través de la poètica i el treball corporal de l'actriu Palma Morena Greco, deixant que dansi i expressi a través del seu cos i fiscalitat els seus secrets més profunds.
 
 
Marianita
21/11 – 19.00 h
La darrera obra del cicle, en aquesta ocasió emmarcada a la commemoració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, explica la història de la Mariana Pineda, una dona del segle XIX que va lluitar per la llibertat i en contra de l’opressió absolutista. Marianita vol donar veu a totes les dones silenciades que han lluitat al llarg del temps. És un viatge entre el passat i el present, entre el drama i la comèdia.

Activitats relacionades