52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els projectes EN RESIDÈNCIA es presenten als centres cívics

CC Barceloneta, CC Can Basté i CC Sant Martí
05/06/2024
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

És el programa que promou processos de creació als instituts amb la col·laboració d’artistes de tots els àmbits

EN RESIDÈNCIA és el programa de Cultura i Educació impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona i el Consorci del Besòs que desenvolupa processos de creació artística als instituts públics amb la col·laboració d’artistes de tots els àmbits.

La 15a edició, que va començar a l’octubre i acabarà amb les presentacions públiques dels projectes durant el mes de juny, hi han participat 24 instituts, 410 alumnes, 36 docents i 36 artistes i col·lectius.

Cada procés de creació es presenta en espais molt vinculats al programa i per primera vegada, arriben a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

Es farà pública la residència de l’Alfredo Costa-Monteiro a l'Institut Joan Salvat-Papasseit (CC Barceloneta, 05/06 – 17.30 h) treballant amb audiovisuals, el projecte al voltant de l’escultura de fang treballat amb la Marina Rubio a l’Institut Infanta Isabel d’Aragó (CC Sant Martí, 05/06 – 18.30 h) i la feina feta amb la Mariona Cañadas i en Pedro Murúa a l’Institut Escola El Molí (CC Can Basté, 05/06 – 19.30 h) al voltant dels telers i l’art de teixir.

Activitats relacionades