52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Quines companyies guanyaran els premis Mostra'T?

CC Parc Sandaru
15/12/2023
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

El CC Parc Sandaru celebra la gala més esperada

La nit del 15 de desembre, el CC Parc Sandaru tornarà a vestir-se de vint-i-un botons per celebrar la XIII gala dels premis Mostra’T, el cicle d’exhibició teatral en format concurs.

Des del mes d’octubre, per la Sala Sandaru hi han passat les cinc històries seleccionades a la convocatòria anual: Malparida, presentada per la cia La Maièutica, Tanzània, obra de la cia Fresquita Montes, Black side story, de Miquel Ripeu, La primera i les mestres de la República proposada per David Pintó i Nan Valentí i, finalment, Ex-agerada, defensada per Natasha Padilha.

Aquestes cinc companyies opten a cinc categories: millor dramatúrgia, millor direcció, millor actuació, premi del públic i premi del jurat. El guardó del públic té una dotació de 500 €, mentre que la premiada pel jurat rebrà 1.200 €, formarà part de la programació del Teatre Eòlia i la possibilitat d’establir-se en residència al Sandaru.

A més de conèixer els premis Mostra’T, la festa amaga moltes més sorpreses! Edu García, vell conegut del públic empoderat, presentarà una gala on no faltarà ni el glamur ni el bon humor. Música en directe, pica-pica i diversos regals per alguns afortunats entre el públic, servirà per tancar una tardor plena de teatre, crear caliu entre el públic del centre i desitjar bones festes!

Reserveu a l’agenda el divendres 15 de desembre, a les 19.00 h! Si voleu assistir a la gala, les entrades les trobareu en aquest enllaç.

Activitats relacionades