52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Raving Iran

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Diversos centres civics
04 i 15/11/2022
  • Cinema

Aquestes propostes ja han passat

Cinema documental In-Edit

És possible fer música house a l’Iran islàmic? Som al 2014, l’any abans que Hassan Rouhani fos elegit president de l’Iran. Els dos amics Anoosh i Arash viuen a Teheran. Com a DJ de techno, no ho tenen fàcil: les celebracions de ball amb música electrònica estan prohibides, així com la publicació i promoció de les seves remescles.

Tots dos decideixen organitzar un acte de ball en què actuen com a DJ i fer-ho al desert que envolta Teheran, perquè fer-ho a la ciutat seria massa perillós. No disposen de permís per a la festa i, per tant, tenen dificultats per llogar l’equipament adequat. Paral·lelament, organitzen el transport dels convidats a l’acte, que es fa amb autobusos i camions. Com que els controls policials es fan regularment als carrers, els funcionaris han de ser subornats.

Anoosh i Arash produeixen música deep house amb el sobrenom de Blade&Beard. Tots dos saben que no podran fer carrera a l’Iran i per això intenten teixir ponts amb festivals de música europeus. Sorprenentment, reben una confirmació telefònica del Festival Letargia de Zuric. Una sèrie d’esdeveniments vinculats amb la policia fa que tots dos DJ comencin a plantejar-se fugir del país.

L’any 2016, el film va rebre els premis de millor documental al Filmfestival Kitzbuehel i al Zurich Film Awards.

Director: Susanne Regina Meures, 2016
Durada: 85’
Idioma: Farsi, anglès VOSE


Divendres, 04/11/2022 - 19:00 h
CC Matas i Ramis

Dimarts, 15/11/2022 - 19:00 h
CC La Sedeta

Entrades gratuïtes, només cal reservar-les uns dies abans i tenir en compte que, si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

 

Activitats relacionades