52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Recuperem la Música al parc!

CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán
17/04, 29/05 i 18/06/2021
  • Música

Torna el bon temps, tornen els concerts de dissabte a l'hora del vermut

Quina bona nova porta la primavera? El dia és més llarg i deixem el fred enrere, sí, i al CC Vallvdirera – Vázquez Montalbán també significa recuperar els concerts a la fresca!

Les temperatures més agradables afavoreixen les ganes de fer vida a l'aire lliure i gaudir de la natura. I si aquests dos motius no fossin prou, afegiu-hi música en directe i la possibilitat de fer el vermut al bar del centre. Això mateix és el que planteja l'equipament de Collserola amb el cicle Música al parc!

El cicle primaveral s'estrena amb l'actuació de Quejío (17/04 – 12.30 h), un projecte musical de latin jazz liderat per l'Alba Luz i en Raül Jiménez (exintegrants de Chapaos a la Nueva). Proposen un retrobament amb les arrels en un ambient alegre i festiu.

Continua al mes de maig amb el duet Alba Casaramona i Joan Berenguer (29/05 – 12.30 h), una parella que explora els cançoners tradicionals incorporant-hi bases electròniques i arranjaments contemporanis.

Tanca el Música al Parc l'actuació d'Aixopluc (18/06 – 19.00 h). Agnès Algueró i Martí Espunya, originaris de la Garrotxa, uneixen el pop intimista d'ella i el reggae d'ell per crear un univers de cançons pròpies amb la natura i l'amor com a font d'inspiració. En aquesta ocasió, el concert serà un divendres al vespre.

Les tres actuacions són gratuïtes, només cal que reserveu entrada des del web del centre. Si teniu la reserva feta i finalment no hi anireu, cancel·leu la inscripció per tal que altres persones puguin accedir al concert. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades