52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Regala tallers, regala cultura!

Centres Cívics de Barcelona
Tot el curs
  • Tallers

Quin taller li agradarà més?

Tió, Santa Claus, els Reis d'Orient... durant les festes de Nadal no són poques les ocasions que ve de gust fer un regal a una persona propera.


Podeu descarregar el VAL des d'aquest enllaç.
Un joc de paelles. Un parell de mitjons. Una colònia. Un sobre amb diners i que es compri el que vulgui. De debò? Per més pràctics que puguin ser segurament fa més il·lusió tenir l'oportunitat de descobrir parcel·les d'un mateix, explorar nous camps de coneixement, donar ales a una afició o deixar-se anar amb aquella activitat que mai heu tingut temps per fer...

Un taller de màgia, unes sessions de booty dance, un seguit d'itineraris guiats per Barcelona, una iniciació a la fotografia, un curs de cuina del sud d'Itàlia, un intensiu d'ukelele, un taller d'impressió 3D, una introducció a l'estampació sobre seda... les opcions són gairebé infinites!

Podeu trobar regals ben estimulants entre les més de 2.000 propostes formatives dels 52 Centres Cívics de Barcelona. No deixeu escapar l'ocasió de fer feliç a qui més estimeu regalant-los cultura. Per tal de facilitar la feina a patges reials o follets, hem preparat aquest val de regal (PDF). Imprimiu-lo, ompliu els camps amb el taller desitjat i ja només falta esperar el moment oportú.

Activitats relacionades