52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

ReGenera't: el cicle menstrual conscient

CC Pati Llimona
11, 18 i 25/01/2021
  • Ciències socials
  • Divulgació
  • Tallers

Tres tallers per a tractar la regla des de diferents angles

El CC Pati Llimona reprèn el cicle trimestral reGenera't i com cada hivern, les activitats s'inscriuen sota l'epígraf Elles. El projecte té per objectiu pensar, discutir i treballar els gèneres i la sexualitat des de tots els vessants possibles.

El primer reGenera't del curs estudia la regla a través de tres tallers gratuïts. El primer, anomenat Coneixement del cicle (11/01 – 18.00 h), s'endinsa en els processos i agents que intervenen durant tot el període menstrual, passant per les diverses fases i explicant la importància de portar-ne un registre.

El dilluns següent podeu estudiar la nutrició adecuada per a cada moment del mes. A Alimentació cíclica (18/01 – 18.00 h) es tracta de com reacciona el cos en cada moment i quins són els aliments idonis per a cadascuna de les fases. Descobrireu algunes receptes i infusions, així com portar a terme algunes autocures.

A la tercera i última sessió del reGenera't es treballarà un dels efectes secundaris habituals de tenir la regla. El taller Menstruació: malestar, dolor i sostenibilitat (25/01 – 18.00 h) se centra en la localització del malestar, les possibles causes i en alguns consells per tal d'apaivagar el dolor.

Podeu apuntar-vos a les sessions des del web de l'equipament de Ciutat Vella. Si teniu la reserva feta i finalment no vindreu, cancel·leu la inscripció per tal que algú altre pugui participar-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades