52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Reprenem el circuit Barcelona Districte Cultural!

Diversos centres cívics
Fins al 25/07/2020
  • Cinema
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Ja podeu reservar les entrades per al mes de juliol

De mica en mica, els Centres Cívics de Barcelona tornem a omplir les agendes amb un seguit de propostes que, seguint tots els protocols de seguretat, es podran veure per fi in situ! El circuit Barcelona Districte Cultural (BDC) recupera, aquest mes de juliol, algunes de les funcions que van quedar interrompudes al mes de març. Després de les vacances, el BDC seguirà reprogramant més espectacles ajornats fins al mes de setembre.

Fins a final de mes, teniu vint-i-tres opcions per anar a veure en catorze escenaris del circuit. Dansa contemporània amb la cia. Laia Santanach o flamenca amb la cia. Jose Manuel Álvarez, teatre musical al més pur estil bollywodià amb el Dúo Fàcil i Líquido Teatro, monòlegs existencials com el de la Núria Planes Llull o l'humorístic d'en Marcel Tomàs. La secció musical queda a càrrec d'en Marc Parrot, la Joina Canyet i l'Enma Fernández.

Per al públic familiar retrobem les funcions de la Núria Total i els seus bitxos raros, les noves aventures dels Farrés Brothers i cia. per Hamelín, o el multipremiat baobab de la cia La Pera Llimonera, el circ acròbata dels Circ Vermut i el poètic de la Mireia Miracle Company. També es podran veure noves projeccions de les pel·lícules El bosc de Haquivaqui i Wolf Children.

Podeu consultar el calendari des d'aquest enllaç. Si teniu ganes d'assistir a algun dels espectacles, cal que feu una reserva prèvia des del web del centre en qüestió, normalment a partir del dilluns de la mateixa setmana, tot i que cada centre ha establert un sistema propi i alguns obren les reserves una setmana abans o fins i tot amb quinze dies d'anticipació. Totes les propostes són gratuïtes.

Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas. Com que hi ha menys places que habitualment, si teniu una reserva feta i finalment penseu que no la fareu servir, us demanem que la retorneu per donar l'oportunitat a altres persones. Us expliquem com fer-ho des de casa.

Activitats relacionades