52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Resonare 2019 a Sant Martí

C

CC Sant Martí
02/03, 13/04, 22/06 i 16/11/2019
 • Música

Clàssica en un entorn històric únic

Ja són quatre les edicions del cicle de música clàssica organitzat pel CC Sant Martí, Resonare. Agrupacions de música de cambra, cantats solistes amb acompanyament o formacions vocals són cridats cada any a participar en la convocatòria i difondre el seu art entre un públic cada cop més nombrós.

Resonare va néixer amb la intenció de realçar el patrimoni històric del barri de Sant Martí de Provençals entorn l'església de Sant Martí i el conjunt de masies al seu voltant, creant un nou espai a Barcelona on gaudir d'un cicle de concerts de música clàssica en un entorn històric únic.

La primera de les quatre actuacions seleccionades és la proposta de la formació Airun (02/03 – 18.30 h). Mitjançant la música i instruments d'arrel mediterrània com són el llaüt àrab, el ney turc o el monocordi, així com altres instruments més moderns com la guitarra, la mandolina o la sànsula, té l'objectiu de fer viure una experiència mística als oients i crear un espai de pau i contemplació. El quartet, format per Núria Cervera, Joan Miró, Farran Sylvian James i David Sitges, combina les sonoritats d'arrel mediterrània i arranjaments contemporanis sobre peces antigues amb cants tradicionals amb melodies pròpies, poesia i recitatius en català, castellà, llatí, àrab o hebreu d'autors com Sant Francesc d'Assís, Santa Teresa de Jesús o Ramon Llull.

El segon recital del cicle anirà a càrrec del virtuós del violí, Miquel Muñiz Galdon (13/04 – 18.30 h). Aquesta concert evidencia l'evolució del violí com a instrument virtuós començant amb la música barroca de J. S. Bach, seguint de l'època dels primers virtuosos com Paganini, els concerts per violí i orquestra romàntics, les peces virtuoses dels grandíssims pedagogs del segle XIX i acabant amb la música d'Eugène Ysaÿe, unint la música contemporània del segle XX amb la música barroca, els cants gregorians i la popular medieval.

A la següent sessió es podrà gaudir de la formació de saxos Limnos Quartet (22/06 – 18.30 h) i finalment tancarà el cicle el quartet vocal amb guitarra Vox Harmonica (16/11 – 18.30 h). Tots els concerts són d'accés lliure i no cal reservar entrada.

Activitats relacionades

 • L'escenari és tot vostre!

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/12/2019
 • És el projecte anual de cooperació del CC Casa Groga

  On:
  CC Casa Groga
  Quan:
  04, 11 i 15/12/2019
 • És el projecte anual de cooperació del CC Casa Groga

  On:
  CC Casa Groga
  Quan:
  04, 11 i 15/12/2019