52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Resonare a Sant Martí: Cuarteto Moon

CC Sant Martí
06/03/2021
 • Música

Aquestes propostes ja han passat

Comença la sisena edició del cicle de música clàssica

El Cuarteto Moon són els primers de tocar a la sisena edició del Resonare, el cicle de música clàssica que, des del 2016, té lloc al barri de Sant Martí de Provençals.

La convocatòria anual del CC Sant Martí promou agrupacions de música de cambra, cantats solistes amb acompanyament o formacions vocals i alhora reivindica el patrimoni històric de l'entorn de l'església de Sant Martí de Provençals.

Relativament jove, el Cuarteto Moon es va fundar l'any 2018 a Barcelona. Format per l'Álvar Llusá-Damiani (violí), l'Annabel Ibanez (violí), l'Adrià Gorrias Cardona (viola) i la Denisse Lula (violoncel) van més enllà del repertori habitual i s'atreveixen a tocar tot allò que els entusiasma. Partint de la música clàssica, és clar que sí, però també llançant-se al rock, als tangos i a les bandes sonores.

Potser us sonen d'haver-los vist quan van actuar a la sèrie Merlí o potser els podeu haver sentit en alguna col·laboració freqüent amb el grup de música electrònica Playback Maracas, amb qui han gravat l'àlbum Playback Maracas & The Electronic Moon Orchestra.

El concert serà dissabte 6 de març a les 18.30 h a l'Auditori de Sant Martí (c/ Selva de Mar, 215) i no a l'església de Sant Martí de Provençals com és habitual en el cicle. L'entrada és gratuïta i s'ha de reservar a partir del 22/02 al web del CC Sant Martí. Recordeu que hem hagut de reduir notablement el nombre de localitats i per això, si teniu una entrada i finalment no hi podreu assistir, retorneu-la per tal que altres persones puguin accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades

 • Els centres de l'Eixample us presenten divuit propostes escèniques actuals

  On:
  Centres cívics de l'Eixample
  Quan:
  Fins al 30/07/2021
 • Els centres de l'Eixample us presenten divuit propostes escèniques actuals

  On:
  Centres cívics de l'Eixample
  Quan:
  Fins al 30/07/2021
 • Dedicat a les arts escèniques

  On:
  Centres cívics de Sant Andreu
  Quan:
  Fins al 08/07/2021